Belzebub napisał(a):

Jazon..
Fakt przeoczyłem knockdown z Walkerem, co nie zmienia faktu, że miał kilku cieniasów na rozkladzie, którymi ledwie zachwiał..Łbów nie urywa, w przeciwieństwie do Szpilki..Technicznie Adamek - Szpilę miażdży, ale w walce pomiędzy nimi myślę, że nie skończyłoby się oczekiwaniem na werdykt sędziów. Więc albo obnażył by się Szpila, albo to Adamka by zbierali z podłogi..
|
Chłopie, zobacz z kim do tej pory walczył Szpilka. Ja sobie przypominam grubasa Saulsberry'ego, totalnego buma wyjętego z jakiejś portowej meliny z którym Szpilka się strasznie męczył. Walka jest na jutubie,
nie polecam. Potem był jakiś dziwoląg Basile (skąd oni go wytrzasnęli), V liga bokserska; Owen Beck, gość, który zaliczył właśnie 9. [sic!] porażkę z rzędu. McCline znane nazwisko, ale to dziadek już i formę od jakiegoś czasu prezentuje jak Gołota w walce z Adamkiem... a i tak potrafił złamać szczękę Arturowi. Swoją drogą - czyżby "szklana szczęka"?
Artur twierdzi, że z chęcią wyszedłby do Adamka, ale fakty są takie, że Adamek w ciągu ostatnich 2 lat walczył z czołówką świata, a Szpilka w tym czasie obijał (czasem z nienajlepszym skutkiem) kelnerów i bumów.