|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: serek.c2 , WISLAZWE
Miss forum: Innowierca: Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: serek.c2 , wislak68, Pablo84, Jedrek76, ogryzek, Kocur Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Jaroo1 Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): 7kotów Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Pysio, Cortez, Szpen, Bobek90, Milosz, Sialalalala Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): Szpen i jego posty "miłości": "normalnie na miescie dostalbys w ryj, a pozniej jeszcze kopa." Najweselszy post: "W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli. " Made in Drozd "To że jakiś pederasta przebiegnie raz na rok w tęczowych kalesonach nie znaczy że ludzie całkiem pogłupieli." Made in Drozd Najgłupszy post: "Nigdy nie było tematu ukończenia całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o przejezdności." O autostradach made in Szpen. "Ale szczeniaczek nie moze uzywac kondonka, oraz nie moze uprawiac sexu oralnego i analnego. Aha, pan reka nie moze tez zadowalac pana szczeniaczka." made in Bobek90 "Pracę mam dobrą, jeżdżę autem, na który mnie było stać (nowym z salonu za 70 tys zł), wkrótce biorę ślub i się śmieję z takich jak Drozd co całe swoje życie oddają za Smoleńsk." made in młody i wykształcony Pysio "Poglądowe zdjęcie, które obala teorię, że samolot nie jest wstanie na wysokości 7 metrów odwrócić się na grzbiet.. zdjęcie: http://imageshack.us/f/195/samolotl.png/ Po stracie skrzydła na odległości do 7 metrów od kadłuba obrót jest jak najbardziej możliwy w wyżej przedstawionym przypadku." Pysio "Wisła powinna przedłużyć w tym wypadku kontrakt z Tomkiem i sprzedać go za co najmniej 2 mln euro. Dla Apoelu to żadne pieniądze, a jeśli zależy im naprawdę na Tomku to i tak go od nas kupią! Mam nadzieję, że Bednarz zna się na biznesie i myśli podobnie jak ja." Pysio o Jirsaku Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Drozd Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): emj10 Najlepszy moderator: Framat Najgorszy moderator: Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): polityczny, smolensk2010, polityka transferowa Wisły Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Tomo Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku):
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 31.12.2012 o godz. 15:18.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|

|
||||||
|
|