|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Rosja próbuje ponownie odzyskać większą lub mniejszą kontrole nad byłymi republikami. Przypomnę ile zamieszania swoimi działaniami Kaczyński robił w Gruzji, Ukrainie, Białorusi. Mieliśmy również o niebo lepsze relacje z władzami Litewskimi. Dla Rosji na pewno ta katastrofa była na rękę bo zginęło w niej wielu zwolenników tej myśli politycznej. A że przeszkadzaliśmy swoimi działaniami Rosji, nawet jeśli były one tylko symboliczne to wystarczy wspomnieć jak w tej chwili wygląda sytuacja w tych krajach i kto pociąga w nich za sznurki... Co dzieje się w Gruzji, Ukrainie, Inflantach.. Rosjanie maja swoją politykę i pięknie ja realizują, nasze Państwo działa jak kaleka kompromitując nas nawet nieumiejętnością przeczytania instrukcji otwierania dachu(nie wspomnę o dobranej membranie która w ogóle ma takie parametry techniczne że nadaje się do innej strefy klimatycznej). Więc jak można liczyć że taka sprawa zostanie przez nas poprowadzona w profesjonalny sposób, przecież u nas zamiast specjalistów na stanowiska menadżerskie i kierownicze zatrudnia się fryzjerów. EDIT: No i najważniejsze w tej katastrofie zginęli też GENERAŁOWIE NATO. Więc to nie jest tak że wystarczy zapytać co ruscy zyskali śmiercią Kaczyńskiego bo jest to wyizolowanie jednego z wontków i udawanie że reszta jest mniej ważna a tak nie jest.
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 01.11.2012 o godz. 17:46.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|