The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2012, 18:52
Za Kulawika trzeba trzymać kciuki bo co nam innego zostało. W klubie nie ma już pomysłu jak to dalej pchać. Zwolniono Maaskanta zatrudniono Moskala, zwolniono Moskala zatrudniono Probierza, Zwolniono Probierza , zatrudniono Kulawika.

TERAZ WYSTARCZY ZAPYTAĆ PO CO ZWOLNIONO MAASKANTA. Bo mineło kupe czasu a my jesteśmy w punkcie wyjścia. Maaskant to był cienias, ale widać że klub nie potrafił znależć nikogo kto by był lepszy od marnego trenera z Holandii.

Co do ostatnich meczów.
Mam kilku znajomych w Gliwicach i chłopaki chodzą na mecze Piasta. W poniedziałek byli na stadionie i po meczu gdy do mnie kolejno dzwonili to wszyscy twierdzili że na żywo wyglądało to tak jakby zawodnicy chcieli zwolnić Probieża. Zero walki , zero ambicji, zero złości. Na stadionie większość ludzi mówiła że Piast wygrał ten mecz łatwiej niż w 2 lidze i nikt na trybunach nie miał wątpliwości że coś w tym meczu było dziwne.

Wytłumaczyć się to da tylko buntem lub totalnym olewaniem treningów. Ci zawodnicy nic nie potrafią, nic nie biegają, nie mają przyśpieszenia. Grają jakby trenowali 2 razy w tygoniu po 2 godziny a póżniej szli do pracy / szkoły / do domu przed telewizor.

Nie mamy wytrenowanych żadnych akcji. Czasami coś się uda Meliksonowi i jest bramka, a tak to my nic nie potrafimy zagrać w ofensywie. I nikt mi nie wmówi że brak pieniędzy w klubie powoduje to że zawodnicy olewają grę. Kto kupi Meliksona z 12 drużyny polskiej ligi. Kto da mu wysoki kontrakt nawet w przypadku jak będzie wolnym zawodnikiem. Facet wróci do Izraela i będzie grał w 10-14 zespole tamtejszej ligi za 5 zł a nie w Celtiku za miliony euro. Dlatego coś tu mocno śmierdzi i albo Probież był słabym trenerem albo zawodnicy już totalnie wszystko olewają.
Ostatnio edytowane przez wwf : 03.10.2012 o godz. 19:06.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów