|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim rezultat w sobotę zakończy się mecz Podbeskidize - Wisła | |||
| Zwycięstwem gospodarzy |
|
6 | 4,58% |
| Remis |
|
26 | 19,85% |
| Zwycięstwo Wisły |
|
99 | 75,57% |
| Głosujących: 131. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wlaczono wiecej Polakow do skladu aby kibice sie z nimi utozsamiali i byla wieksza frekwencja.. Efekt jest taki, ze graja do dupy i frekwencja jest nizsza od tej kiedy gral 1 lub 2 Polakow w druzynie
![]() Czasem mam wrazenie, ze tam pracuja tak tepe osoby, takie po prostu betony do potegi, byli pilkarze tylko za to, ze sa bylymi pilkarzami, ludzie z biznesu za grosz nie czujacy pilki tylko dlatego, ze sa zwiazani z Telefonika. Czy tak ciezko im zrozumiec, ze piknik, ktory wam wrzuca kase za bilet i ktory stanowi 80% publicznosci przychodzi na stadion nie dlatego, bo gra Czekaj, Kowalski czy jakis inny Stefan tylko przychodzi, bo gra dobry zawodnik , moze byc nawet z Uzbekistanu, ktory pozwoli mu ogladnac wygrywajaca Wisle. Tu nie ma k.. filozofii. A oni jak dzieci, ktos im powiedzial albo przeczytali, ze jest za malo Polakow, to wielkie glowy usiadly, bez zastanowienia, wyczucia i wysnuli prosty jak cep wniosek --> to sprowadzmy wiecej rodakow. A, ze jednoczesnie sprowadzimy napastnika, ktory strzelil w poprzednim sezonie az 0 bramek, w odbronie bedzie gral zwinny Czekaj.. a to nic, jakos to bedzie. Tak wyglada da pilka. Dygresja nr 2. Pogadalem sobie ostatnio chwile z osoba, ktora zajmowala sie zywieniem zawodnikow. Byla bardzo blisko druzyny i gory. Niech to bedzie pan A. Jesli ktos chce nabrac dystansu i wyleczyc sie troche z kibicowania to chetnie umowie na rozmowe z tym panem. Poziom zdemoralizowania, wódy, imprez, dziwek w jakich tkwi cale srodowisko pilkarskie, nie wylaczajac naszych "asow", jest d r a m a t y c z n i e wysoki. Nie bede tu zgrywal zakonnicy, ktora spodziewala sie, ze pilkarze zyja jak w klasztorze. Ale, ze ma to taki wymiar, to tego bym sie nie spodziewal. A kto trzymal normalny poziom i prowadzil sie profesjonalnie ? Sensacja: obcokrajowcy, Valx, Maaskant itp. Ja w kazdym razie po tej rozmowie nie mam ZADNYCH zludzen co do wynikow polskich druzyn w europejskich pucharach. Wniosek jest dla mnie jeden. Albo Cupial dozna olsnienia i zrobi w tym klubie rewolucje poczawszy od sprzataczki, przez Ochalika do prezesa albo niech ten klub sprzeda. Nic tu dobrego juz nie bedzie. Co najwyzej kolejne mistrzostwo lub vice w tej zapyzialej lidze i powtorka z rozgrywki w Europie jak przez ostatnie 12 lat. |
|
|

|
||||||
|
|