michael napisał(a):

Wiśle kibicować nie przestaniemy, ale zatrudniając tego pseudo- trenera Cupiał pokaże, że już mu na Wiśle nie zależy, bo nie wierzę że Boss nie czyta prasy( tej wiarygodnej oczywiście) i nie ogląda meczów drużyn Dyzmy, najlepszy przykład to EURO 2012 i wypowiedzi piłkarzy, że sami musieli ustalać co grają w II połowie meczu z Rosją, a Smuda tylko coś dukał pod nosem bez pojęcia.
Ciężko by było znieść tego gościa na ławce Wisły, ale ja i tak wierzę w ten zespół i myślę, że jak Maor nie odejdzie to stać na nas mistrzostwo, bo z Bełchatowem gra nie była zła, tylko brakło skuteczności. Wróci Burliga za Jaliensa i Chavez na środek, obrona się zgra i będzie dobrze.
I jeszcze może Paweł Brożek dojdzie i na pewno będzie wzmocnieniem.
|
Ale w Wiśle brakuje skuteczności od kiedy Kamil Kosowski z niej odszedł. To jest najgorsze, czasem udawało się strzelic kilka bramek w meczu. Za Maskanta mało bramek padało w większości z afery, za Moskala 80% posiadania piłki w meczu i bramek prawie nie było, Probierz z wiosny też gra w miarę się kleiła ale znów brakowało ostatniego podania czy celnego strzału. Ktoś potrafi mi to wytłumaczyc ?
Ale przecież Smuda jest skompromitowany łapówkarskim Zagłębiem !!! On nie może przyjśc do Wisły.