Panowie mam zapytanie mianowicie.Posiadam Karnet z poprzedniej rundy I chcę go przdłużyć (Sektor C).Lecz rozbija się oto że chcę zakupić karnet ulgowy i mam tutaj ból głowy ponieważ chu... wyrzucili mnie ze szkoły 1 tydzień przed zakończeniem roku szkolnego za wagary było tych godzin nie wiele koło 65 a status mówi ze jak ktoś ma 60 to baj baj dobra ale nie w tym rzecz najgorsze jest to że zabrali mi legitymacje i ja nie wiem czy zniżka na ulgowy karnet obowiązuje młodzież ucząca się (*czyli trzeba okazać legitymację przy zakupie która dostane we wrześniu) i dzieci do 18 roku życia.Jak myślicie czy pani w okienku będzie tak Łaskawa Dla Wiślaka i sprzeda ulgowy karnet czy nie wiem ze napiszecie ze co to dopłacić 40zł ale ja dla mnie jak mam 17 lat to uzbierac to 85 to był wyczyn i ja nie narzekałem ze drogie karnety

I Jeszcze jedno pytanie czy gdy mi się uda kupić ten ulgowy karnet to podczas wejścia na mecz a będa to dwa mecze bez legitymacji się żaden dupek w żółtej kamizelce nie przyczepi ze nie moge wejść bo ma ulgowy a nie mam legitymacji co wy o tym sądzicie.?