The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2012, 13:18
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Proiszę mnie nie łapać za słowa. Ja tylko napisałem to co pierwsze przyszło do głowy. Nie zastanawiałem się, nie robiłem ekspertyzy, nie szukałem dowodów w internecie. Tak po prostu rzuciłem. Za to kilku kolegów wyśmiało mnie, napisało że na 100% nie było wybuchu paliwa ani pożaru. Napisz mi proszę czy nie mogło być tak że skrzydło zawadziło o drzewo i było to przyczyną ww iskrzenia?
PS żeby było jasne. Ja się po prostu dziwię, że na siłę próbuje się udowodnić, że był to zamach. Był to po prostu nieszczęśliwy wypadek.
Inna sprawa że ruscy zawsze mataczą, taką mają naturę. Ale nikt mi nie wmówi że ktoś był tak bardzo zdesperowany że postanowił wysadzić w powietrze samolot z polskimi politykami.
No właśnie....Nic na ten temat nie wiesz, nie zastanowiłeś się nad tym, nie interesujesz się tym, sam przyznaleś w jednej wypowiedzi że nie masz o tym zielonego pojęcia. Jednak nie przeszkadza Ci to poprawiać sobie humor podsmiewaniem się z osób które się tym interesują i z pozycji "specjalisty" pouczać innych w tym temacie...
Czy skrzydło mogło zawadzić o drzewo, co mogło być przyczyną iskrzenia i wybuchu? Być może, niestety ani komisja MAK ani komisja Millera nie były zainteresowane badaniem jakiejkolwiek innej wersji niż wina pilotów oraz twierdzeniem że samolot był w pełni sprawny technicznie.A postawienie takiej hipotezy wkazywałoby, że samolot musiał być niesprawny, bo inaczej skąd miałyby się znaleźć opary paliwa w skrzydle samolotu? Jest też mały problem.... Trzeba by było zbadać wrak i miejsce katastrofy....
A jeżeli chodzi o resztę - to ja sie dziwię, że na siłę próbujesz udowodnić że to był "nieszczęśliwy wypadek". W końcu bardzo często zdarzają się takie nieszczęśliwe wypadki w Rosji.
Czy ktoś był zdesperowany? Dlaczego? Jeżeli to był zamach, to jak się okazuje nikt nic nie ryzykował. Bo co się takiego stało? Komisja MAK stwierdziła winę pilotów, POlacy potwierdzili i wszystko gra.W najgorszym razie można było zrzucić winę na czeczeńskich terrorystów. W końcu Rosjanie potrafili i potrafią mataczyć - i już kilkanaście lat temu udowodnili że nie cofną się przed niczym.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamachy...w_Rosji_(1999))

Szpen napisał(a):Wyświetl post
o tym Panu będzie głośno ...w książkach z psychologii i psychiatrii
A umiesz czasem powiedzieć coś od siebie i na poziomie, zamiast szukać schizofrenii bezobjawowej u każdego co myśli inaczej? To praktyki KGB z minionego już ponoć okresu. Poza tym tyle razy była Ci tu wytykana niewiedza, że miałeś się już nie wypowiadać....

Szpen napisał(a):Wyświetl post
dobrze, jednak rezygnuje z udzielania się tutaj.
bodajże 12 października jest konferencja wszystkich znanych i cenionych NIEZALEŻNYCH specjalistów, którzy odniosą się do badań Biniedy i innych, które się ukazały. Zobaczymy kto i co będzie potem odszczekiwał. Na ten czas szluzzzz ...
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 25.06.2012 o godz. 13:25.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów