The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2012, 10:07
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Mimo wszystko jedyne co z tego meczu zapamiętam to "Hellas" niosące się przez cały stadion śpiewane przez 1000 Greków na 55 tys stadionie. I tak przez min 40% meczu. Sam mecz srał pies. Kto nie interesuje się piłką od wczoraj nie jest zaskoczony. Teraz dopiero będzie z górki. Łatwy w....... od kacapów i na boisku i na trybunach i pod stadionem, później mecz o honor z Czechami i wreszcie święty spokój bo już rzygam tym jełro. Łosie, które nie odróżniają spalonego od autu tłumaczące mi zawiłości taktyki Smudy. Niestety nie tylko w TV bo to można ściszyć ale o zgrozo również w realu. Prosty przykład - człowiek, który na stadion nie pójdzie bo tam biją ciągnący mnie do strefy kibica. WTF? Jeszcze sobie mam ryj pomalować?
no o ten w....... pod stadionem to raczej bym stawiał ze moze byc odwrotnie a z reszta niestety ale zgadzam sie ,chyba ze nagle cos w tej rosyjskiej maszynce sie zatnie albo sie dogadaja na najwyzszych szczeblach i remisik ktory nas tez urzadza przy wygranej z czechami i wygranej kacapow z pastuchami
Ostatnio edytowane przez kriswisla : 09.06.2012 o godz. 10:09.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów