Drozd napisał(a):

Dlatego że brak argumentów trzeba czymś pokryć. Debilnym żartem, podłą insynuacją, wywołaniem pyskówki itp. Masz całkowitą rację ze sprawa wyjaśnienia okoliczności śmierci Prezydenta powinna Polaków integrować. Niestety okazuje się że nie wszyscy zachowują sie jak Polacy. Przyczyn może być wiele. Strach, natura niewolnika, koniunkturalizm czy zwykła głupota. Problem potęguje mainstreamowy przekaz fałszujący rzeczywistość. Prawda o Katyniu wypływała 70 lat. Przypuszczam że po wojnie takich "jajcarzy" jak raztaman tez nie brakowało. Trzeba zwyczajnie obalać brednie, cierpliwie dawać dowód pamięci i żądać prawdy. Nie sądzę ze więcej w Polsce otumanionych niż samodzielnie myślących ludzi.
Pospieszalski pokazał jaki poziom reprezentują "eksperci" komisji Millera. Przecież to kompromitacja widoczna gołym okiem.
|
Alez ja jestem tak samo zainteresowany rozwiazaniem tej zagadaki tysiaclecia jak wszyscy w tym temacie.
Sledze go z wypiekami na twarzy. Z drugiej strony czesto nie mam okazji tutaj zagladac, wiec jak tylko uda sie ustalic przyczyny (zamachowcow) prosze wyslijcie info na priva.