|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak mi sie wydaje, to za rządów PiS rozpoczęto, całkiem udanie, próbe dywersyfikacji dostaw gazu, po to, aby takie odcięcie, czy podwyżka cen nie stanowiły dla nas zagrożenia http://www.naszdziennik.pl/index.php...03&id=my02.txt Cytat:
Wracając do Smoleńska. Zadziwia mnie i zastanawia jakim trzeba być półgłówkiem, żeby po katastrofie (a może zamachu) smoleńskiej zgodzic się na prowadzenie śledztwa przez Rosjan? Przecież wiadomo było od początku, że rezygnacja z własnego śledztwa, (a nie popierdółek w stylu komisji Millera), rezygnacja z międzynarodowego (a nie MAKowskiego) śledztwa będzie wodą na młyn tych wszystkich polityków, którzy w Tusku widzą pachołka podporzadkowanego Moskwie. Gdyby Tusk był mądrzejszy, postawiłby sprawe zdecydowanie wobec Putina: Drogi towarzyszu, wicie, rozumicie, to my musimy przeprowadzić to sledztwo. Wiemy dobrze, i wy i ja, że to był zbieg okoliczności, niekorzystne warunki, zaniedbania po naszej i waszej stronie, ale do cholery, jak to my przeprowadzimy śledztwo to nikt nie będzie się czepiał. A tak Tusk sam sobie strzelił w stopę. Brak inteligencji czy brak wyobraźni politycznej? A może jednak wyrachowanie? Celowe umożliwienie Jarosławowi, by miał zarzuty wobec Tuska, które nie dotyczą rządzenia (przepraszam, administrowania) krajem, by Kaczyński dał się wpuścić w przepychanki smoleńskie, a zapomniał o codziennych problemach Polaków, o gospodarce, o wielu wazniejszych sprawach?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 16.05.2012 o godz. 16:18.
|
||
|