The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
archi33
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2012, 14:44
[QUOTE=Drozd;1248456]Lemingowi nie ma co tłumaczyć, dlatego wybacz że sie nie podejmę. Przez ostatnie dwadzieścia kilka lat rządzi bez przerwy NOCNA ZMIANA czyli sojusz pejsatych "ałtorytetów" z komuchami. Tylko 2,5 roku władza była w rękach Polaków. Więc z tymi żalami uderzaj do szpena albo asa.

Naiwny archi33, choćbym chciał to się nie dopcham bo stada lemingów liżąc ruskim obcasy blokują całkowicie dostęp.

Dlaczego ta kraina mlekiem i miodem płynąca była tylko przez 30 mc?Gdzie wtedy byles aby piac z zachwytu i dlaczego skaczesz i protestujesz tylko na necie pelikanie Kiedy znów pis będzie chciał odznaczyć Jaruzelskiego za stan wojenny?Jak kamieniem w płot cały czas unikasz odpowiedzi na moje pytania.Wasz promotor znów obraził kobietę nazywając ja idiotka tak jak Panią Kaczyńską nazywając ja czarownica która powinna się poddać eutanazji.Darczyńca waszych jedynych wiarygodnych informacji radia maryja i tv trwam.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów