|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja w sumie lubiałem Bednarza, ale Valckx to inna liga i jeśliby miał wracać na jego miejsce, to krok wstecz.
A jakkolwiek by oceniać Stana, to trzeba przyznać, że za grosze sprowadził parę fajnych grajków. I nie można powiedzieć, że jakąś kasę zmarnował bo wszyscy przez niego sprowadzeni byli tańsi (albo darmowi) i sporo lepsi od Łobodzińśkiego czy Jirsaka, i wszyscy byli lepsi niż aktualnie grający w składzie. Melikson wiadomo, Pareiko wiadomo, Jovanovic młody i jeszcze będą z niego ludzie, Diaz powrót, Genkov i Biton jako tako dają radę i nie ma wielu lepszych napastników w lidze od nich. Nawet Jaliens i Lamey się bronią i gwarantują lepszą jakość niż Kowalski czy Paljic. Naprawdę nie ma tu katastrof, a wszystko przy bieda-budżecie. Mam malutką nadzieję, że Valckx zostanie i będzie odpowiedzialny za rynki zagraniczne, a Bednarz będzie szukać po Polsce (to tak w ramach powrotu do polskiej myśli szkoleniowej). I jeszcze że dostaną 2-3 mln EUR...... muhahahaha....i wtedy obudziłem się zlany zimnym potem ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|

|
||||||
|
|