The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Taxu
Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2012, 09:46
Cytat:
Uważasz, że ten remis jest sprawiedliwym wynikiem?

Na pewno my możemy być bardziej zadowoleni z tego rezultatu, biorąc pod uwagę, scenariusz spotkania. Graliśmy w osłabieniu. Mieliśmy swoje okazje, sytuacje. Mimo osłabienia staraliśmy się do końca walczyć o zwycięstwo, zachowując zero z tyłu i myślę, że szczęśliwi nie jesteśmy, ale "jak nie możesz wygrać, to nie przegraj".

W drugiej połowie mogłeś przechylić szalę na waszą korzyść. Piłka dosłownie spadła Ci na nogę, w polu karnym i z bliska nie strzeliłeś.

Niestety, spadła…na lewą nogę. Aczkolwiek w tej sytuacji "wcieliłem się" w rolę snajpera. Jak ta piłka spadała - szybka decyzja, armata. Troszeczkę precyzji zabrakło, trzeba było szukać strzału technicznego, ale tak jak wspomniałem - szybka decyzja, szybkie uderzenie. Szkoda tej sytuacji, tak samo jak tej z początku meczu. Z drugiej strony, jest to też trochę budujące - gra w ataku zaczyna przynosić efekty, do tego skuteczna gra w defensywie. Myślę, że możemy optymistycznie patrzeć w przyszłość.

http://wislalive.pl/news/kikut__mimo...a_walczyc-444/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów