szprotson napisał(a):

co za chłop.
Fajnie że tak uważasz niestety włodarze Wisły uważali inaczej.Ciekawe czemu?
Może zrobili słabszy research niż ty?
Sory za to ....a jesli Cie obraziło, ale irytują mnie ludzie którzy udają że wiedzą coś, potem starają sie to poprzeć wymyślonymi na siłę argumentami, mimo iż to prawdą nie jest.
Oświece Cię : Wisła nie chciała tak dużego stadionu.
|
Ale w ktorym miejscu ja udaje, ze cos wiem?
Przeciez pisze w swoim wlasnym imieniu, podpisuje sie wlasnym nickiem a nie nickiem Wisła Kraków.
Wyrazam swoje wlasne zdanie co do wielkosci stadionu, ktory wedlug mnie ma wielkość optymalna do potencjalnego zainteresowania. Mowie, potencjalnego, bo klub nie robi nic, zeby ten stadion zapelnic. A te 15 tysiecy, ktore chodzi obecnie chodzi raczej mimo dzialan klubu a nie dzieki nim.
I owszem, pamietam, ze Wisła chciała mniejszego stadionu. Tylko ciekaw jestem czy gdyby sie wtedy miasto zgodzilo na 25(?) tysiecy, to bysmy tego wczesniej czy pozniej nie zalowali.
Liczyli nasi spece, liczyli i ciekaw jestem jak to robili. Znajac poziom profesjonalizmu naszych dzialaczy, to sobie pewnie z tym liczeniem poradzili w 30 minut dysponujac serwetka i ołówkiem.
Juz widze tę firme consultingowa, ktora przez pol roku robi plan 5-6 letni, doglebna analize makro i mikroekonomiczna, strategie marketingowa na lata etc. Aha...