The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 19:45
Żenada, kolejna zbieranina drwali ograła nas na Reymonta ani przez moment nie wątpiąc w to, że jest to możliwe. Przyjechali jak po swoje i wracają z 3 punktami. Nie ma miejsca na gadanie o słabszym dniu, wypadku przy pracy itd.

Ta drużyna po prostu nie ma przyszłości, mamy kilku piłkarzy, ale zdecydowana większość to kopacze i to w dodatku bez ambicji.

W Liege nie oddaliśmy celnego strzału przez ponad 90 minut, dziś ta niesłychanie trudna piłkarska sztuka udała się po raz pierwszy w okolicach 70 minuty. Doprawdy ciężko w to uwierzyć.

Robi też na mnie wrażenie statystyka Czekaja, w tym roku rozegrał 3 mecze i dostał 2 czerwone kartki. O ile po tej ze Standardem byłem za tym żeby dawać mu kolejne szanse to teraz sam już nie wiem. Chyba trzeba go gdzieś wypożyczyć żeby się ogrywał w seniorskim futbolu bo na chwilę obecną chyba gra w Wiśle go przerasta. Drużynie nie idzie, a on nie panuje nad nerwami i nie ma "chłodnej głowy". Inna sprawa, że Moskal powinien zdjąć go w przerwie, bo Czekaj sygnalizował jakieś problemy zdrowotne, a do tego miał żółtą kartkę. Zabrakło wyczucia.

Do trzeciego miejsca tracimy już 6 punktów, na wyższe pozycje nie ma już nawet po co patrzeć bo to mrzonki. Jedyna sensowna droga do europejskich pucharów w przyszłym sezonie to PP i to powinien być na teraz główny cel dla Moskala.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów