|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Przedstaw swoje teorie i przemyślunki, jeżeli takowe posiadasz. Poprzyj je jakimś obiektywnym argumentem. Skonfrontuj swoje przemyślunki i argumenty z przemyslunkamii argumentami innych i na tej podstawie wyciągnij własne wnioski. Zamiast ślepo wierzyć w to co terkoczą gadające głowy w TV. I o jakich co raz to nowych teoriach mówisz? Ja kilku rzeczy jestem pewny, a to dlatego ze po mojej stronie jest niepodważalny ekspert czyli FIZYKA i jej prawa. 1. Brzoza nie ma prawa urwać skrzydła takiego samolotu. 2. Gdyby samolot uderzył w ziemię w całości powstałaby solidna dziura w błotnistej ziemi. 3. Duraluminiowy kadłub uderzając w ziemię z prędkością 200 km/h nie ma prawa się rozlecieć na strzępy. Chyba że wyhamuje z prędkości 200 km/h do zera na drodze kilkunastu metrów. Czekam na kontrargumenty albo wyjaśnienia dlaczego skrzydło jest urwane, dlaczego nie ma dziury w ziemi, dlaczego samolot jest w strzępach, panie rozżalony. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|