The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2011, 21:14
MAŁECKI
Chciałbym jeszcze dodać kilka zdań w jednej kwestii. Mamy wspaniałych kibiców, ale Ci piknikowi, którzy przychodzą tutaj tylko po to żeby zjeść kiełbasę i pooglądać mecz to proponowałbym dla nich, żeby poszli na drugą strobnę bo tam ich miesce. Mam na myśli tych którzy gwizdali. Jest to niedopuszczalne, bo wydaje mi się że kibice powinni być z drużyną tak jak Ci za bramką - zawsze najwet jak przegrywamy są z nami. To co dzisiaj zrobiły pikniki to nie są dla mnie kibice. Wolałbym grać przy 5tys kibiców super fanatyków takich jak Ci którzy są za bramką. Denerwuje mnie to, bo jak jest dobrze to cię klepią a jak źle to gwiżdżą. Tacy kibice niech nie przychodzą na mecze, bo ani nam nie pomagają a przedewszystkim przeszkadzają.

Więc ci powiem najemniku kilka słów!!

To dzięki tym kibicom dostajesz swoją pensję (której po ostatnich doniesieniach uważasz za niską). Mówisz o prawdziwych kibicach? to ja ci opowiem o prawdziwych piłkarzach: to taki który przychodząc do klubu oddaje całe serce i życie tylko jemu. zawdzięcza mu zaufanie jakim go obdarzono. robi coś dla klubu kibiców ale tak aby nikt nie wiedział a nie na pokaz i każdego dnia dziękuje Bogu że otrzymał taką szansę.

A co robi gwiazdeczka-najemnik: nie wychodzi na mecz "bo jak można być rezerwowym", nie przedłuża umowy z klubem któremu zawdzięcza tak naprawdę całą swoją karierę- gdyby nie Wisła grałbyś teraz w Sparcie Augustów lub kopał z kolegami w turniejach piłkę na hali- a mógłby to zrobić dla dobra klubu i odejść za rok za dobrą cenę która byłaby satysfakcjonująca dla Wisły, ściąga koszulkę w prestiżowym meczu LM aby przypodobać się kibicom- a efekt był inny bo każdy myślący wiedział że do kretynizm osłabiać zespół.

Kim ty jesteś na Wiśle aby mówić że KIBIC ma iść na drugą stronę? jestem skłonny przypuszczać że to pewnie ty byś zmienił szybciej wyznanie w pogoni za kasą niż ci WIERNI z sektora E którzy na Wiśle widziani byli jak ty uczyłeś się chodzić. Mówisz że jak jest źle to gwiżdżą? a co mamy robić jak widzimy jak włóczysz się po boisku? Co zagrałeś w Kielcach? Myślałeś już o LM? Ci kibice mają nie przychodzić na mecze? to kto ci powie prawdę?

I tylko nie próbuj przepraszać co zapewne nastąpi po sugestiach z klubu bo tylko udowodnisz jaką pacynką jesteś. Odejdź z Wisły bo po tych słowach nie powinieneś się na niej w ogóle pokazywać.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 27.08.2011 o godz. 21:28.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów