|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Na Chwilę obecną , Diaz , prezentuje formę ośmieszająca ekstraklase..
Brak jakiego kolwiek pomysłu na gre... Brak prawdziwego Meliksona , który potrafi pociągnać Wisłe ! Brak rozgrywające , dla mnie śmieszne jest to że ktoś taki jak Gargułą , który dobrze kiedyś rozgrywał dostaje po 20 min gry ... dać mu spróbować ! Podsumowanie : Skład na lecha : Pareiko - nie widze alternatywy Lamey - miał dobre mecze oraz slabsze ale jeśli nie on to kto ?.. (Jovanovic - możliwe) Jaliens - Jak Maaskant powiedział Szef naszej obrony ... i tu trzeba przyznać mu racje (Przypomina mi Glowackiego) Chavez - Najlepszy stoper ekstraklasy .. nie trzeba wiecej mówić Niuniez - tutaj spróbował bym Niunieza , kiedyś grywał na tej pozycji lub (Jovanovic , Paljic) byle nie Diaz.. Sobolewski - Serce ! Wilk/Diaz - 2 Def pomocnik na lecha ! z każdym innym rywalem grać 1 def , 2 OF , (OFENSYWNY - Melex , skrzydło wraca Mały/Kirm) Garguła - Rozgrywajacy Iiliev - LP Melikson - PP Genkov - jak patrze na gre Bitona , jest mi nie dobrze ! Dziękuje , i brak pomysłu na gre.. zacząć grać dużo podań , klepke podchodzić pod bramke rozgrywać ! .. tak jak w meczu z Lechijka w tamtym roku na wyjezdzie ! Pozdrawiam ! |
|
|

|
||||||
|
|