The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2011, 16:18
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Lewandowski, Blaszczykowski sa dla mnie niewatpliwie lepszymi zawodnikami od Mierzejewskiego.
Teraz pytanie jest takie, czy oni są od niego rzeczywiście lepsi, czy też po prostu są bardziej ograni, czy Mierzejewski po prostu nie miał zbyt wielu okazji, żeby na poziomie międzynarodowym pograć i pokazać, że jest inaczej. A na to pytanie będziemy znać odpowiedź tak najwcześniej koło grudnia, na razie dyskusja jest jałowa.

Powiem tylko tyle, że ja w meczach reprezentacji nie widzę na razie niczego, co by świadczyło od wyższości Błaszczykowskiego nad Mierzejewskim. Na razie świadczy o tym jedynie lepszy klub, w którym gra i dużo większe ogranie na poziomie międzynarodowym, ale w samych umiejętnościach różnicy właściwie żadnej na korzyść Kuby nie widzę.

leszekm_ napisał(a):Wyświetl post
Łobo też miał po roku być wart 7 razy więcej. Milion euro za Sobiecha to za dużo, szkoda hajsu, za duże ryzyko.
Porównaj ile lat miał Łobo, a ile lat ma Sobiech.

A tak swoją drogą to ja nie wiem jak ten cały Wojciechowski wyobraża sobie walkę o mistrzostwo bez Mierzejewskiego, Sobiecha i Smolarka, toż to ich skład będzie o klasę słabszy niż wiosną...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów