The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp...

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Greebo
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2011, 10:28
jak dla mnie skład był prownywalny jak sezon wczesniej (głownie dzięki lepszej rozgrywającej, bo siła razenie spadła), a momentami i gra była ładniejsza dla oka (była krotka, były ataki z drugiej linii) więc- zwazywszy ze i rywale byli słabsi niz Ekonomiczna rok wczensiej - byłem "fantasta" bo liczyłem przynajmniej na finał.

Oczywisice po obecnych wzmocnieniach wyglądamy dużo lepiej, i jesli w lidze nie pojawi sie jakaś nowa "potęga" (czasem jakis zespoł nagle znajduje sponsora i ma mocarstwowe plany) a trener nie spieprzy skład to przynajmniej nasza grupę powinnismy wygrać w cuglach.
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."

Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny

Zasady wysyłania postów