|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
1. Jaką mapinkę o czym Ty mówisz. Przeczytaj co napisałem. Twój kumpel się spiał, że Legia się rzekomo kompromituje tymczasem fakty są takie, że: - pierwsze rundy z jakimis no name'mi przechodzimy (Gruzja, Islandia, Białoruś - jedyna wtopa to CZTERDZIESCI PIĘC minut z Vetra, ale to nie mialo za wiele wspolnego ze sportem tylko ze 'sportem'). - nie odpadliśmy w ostatnich latach ani z Cementarnicą, ani z Karabachem, ani z Levadią, ani z nikim z Gruzji. - podsumowując to nie Legią się w ostatnich latach na maksa kompromitowała w pucharach, bo owszem odpadała prawie natychmiast ale z kimś ze znanego miasta, ze znanej ligi (w tym sensie, że można określić gdzie to jest na mapie, jakie ma barwy, zgody, kosy, cokolwiek z futbolowego świata). - Nie trafimy na Dacie, bo trafimy na jakiś kozaków w III rundzie, którzy nas zmasakrują (Atletico, Fulhma, Stoke czy cokolwiek w tym stylu) i NIKT z tym nie polemizuje. - graliśmy w pucharach 04/05, 05/06, 06/07, 07/08, 08/09, 09/10. Zaiste nie wchodzimy. Beka z Ciebie. 2. Ii gdzie się niby podniecam? Wykaż mi to. 3. Realnie oceniam - Legia w ostatnich latach prawie zawsze gra w pucharach, zawsze szybko odpada, ale Olimpii Rustawi czy HF Harafjordur, FC Homel i FC Tbilisi nie jest naszym pogromcą. Inne kluby takiego luksusu nie mają.
2. Demagogia, nie mówię że nie - ale z nimi nie graliśmy, więc to nie my się skompromitowaliśmy. Robiłem tutaj całkiem niedawno analizę występów Legii i co najmniej 2-3 polskie kluby powinny się wstydzić ZDECYDOWANIE bardziej od nas, więc pisanie że to my się kompromitujemy jest skandalem. 3. Żadnej napinki nie ma tylko fakty. Oczywiste jest, ze nikt sie nas nie boi i oczywiste jest, ze wylecimy po srogim laniu w pierwszej rundzie, wiec nie wiem o co Ci chodzi. Poważnie. Następny. Nas nie było w pucharach 10/11, a Was 07/08.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 15.06.2011 o godz. 21:32.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|