The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Woland
Member

Od: 10.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 16:05
SkMk napisał(a):Wyświetl post
My mamy być na każde skinienie i poprzez dobrą atmosferę na trybunach napędzać coraz więcej kibiców wątpliwej jakości. Ale przy tym mamy być grzeczni, kulturalni i pokorni. Nie wywieszać transparentów godzących w dobre imię premiera, szaliki tylko z logiem SSA i "cracovio zawsze nad wami"

Zwróciłbym uwagę szczególnie na ten fragment w kontekście tego jakie osoby siedzą na E. Sam w tej rundzie znalazłem się na E25 więc trochę się przyjrzałem i nasłuchałem. W trakcie protestu na meczu z Lechem ludzie w mojej okolicy głownie z pretensją w głosie mówili: "Czemu oni nie dopingują?" "Przecież są od tego żeby dopingować" "Czemu nie śpiewają". Nie interesuje ich w ogóle przeciwko czemu się zwracamy. Widzą sektor G jako ten który ma obowiązek dopingować, zabawiać ich dobrą atmosferą, ale równocześnie jak na derbach poleciały z G nieśmiałe próby pojechania po żydach, to od razu były głosy, że przecież Melikson jest w drużynie i nie wolno tak śpiewać. Nie mówię o wszystkich, nie generalizuje, ale śmieszą mnie argumenty, że tam jest pełno starej gwardii, która na Wiśle była od zawsze.
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK

CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów