|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Rafkur ma dużo racji w tym co pisze.
Ogólnie to forma "milczącego protestu" jest dla mnie nieco żałosna. Tak patrząc zupełnie bez zaangażowania, z boku: Co to wogóle obchodszi przeciętnego widza C+? Ludzie mają to gdzieś. Tak naprawdę NIEWIELE Z TEGO ROZUMIEJĄ! Ja oczywiście nie namawiam do agresji, ale zabawa w Ghandiego raczej nic tu nie pomoże. Aha! Piszę z pozycji piknika, ale nie "kibica sukcesu". Na Wisłę chodzę od 1983, wiele widziałem, chodziłem na drugą ligę , byłem (choć tylko 3 razy) w Sosnowcu itd lecz nigdy nie byłem zaangażowany w sprawy kibicowskie. Piszę z pozycji człowieka , który patrzy z boku Mam dużo sympatii do ruchu kibicowskiego, do nurtu patriotycznego, ogólnie w miarę "kumam te klimaty". Widzę też jednak np. zagrożenia płynące z patologii stadionowej, ale potrafię rozróżnić pewne rzeczy. Ale "zwykli ludzie" niekoniecznie. Mam kolegów, którzy czasem chodzą na Wisłę, deklarują się jako jej kibice, ale są typowymi piknikami. Myślę, że nawet oni nie do końca wiedzą o co chodzi.
Ostatnio edytowane przez Plastman : 24.05.2011 o godz. 20:38.
|
|
|

|
||||||
|
|