The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 15:17
Mareq napisał(a):Wyświetl post
A jesteś pewny , że ekipa polująca której tak kibicujesz(czytaj Rząd RP) dokonuje właściwego rozróżnienie między bandytami a kibolami ?
Jestem pewnien, że nie rozróżnia. Że teraz to idzie jak buldożer i prawdziwi kibice i prawdziwi kibole (ultrasi) cierpią. Cierpią też piłkarze i kluby które tak bardzo kochamy.

Natomiast, cytując kasyka - Szanujmy się, tak? - jak rząd ma dokonywać rozróżnienia, jak sami Kibole nie potrafią?! Sami kibole nie umieją oddzielić szumowin, nie potrafią ich wypluć poza nawias i kryją ich, pozawalają im wtopić się w tłum, LEGITYMIZUJĄ ich działania. Dlatego dostają odłamkami.

Ultrasi sami na siebie sprowadzili ten los, stając murem za bandytami przez FAŁSZYWIE pojmowany honor i lojalność. Teraz MY wszyscy jesteśmy postrzegani przez pryzmat paru pojebów i my wszyscy cierpimy. Cierpi nasz klub, cierpią piłkarze - ja cierpiałem na wczorajszym meczu.

Gdyby od początku eliminować mendy które łamią krzesełka, rzucają noże na murawę, rozbijają szyby itp, to NIKT by ich z ultrasami nie pomylił.

A tak musimy przeczekać burze, i mam nadzieje, że wyjdziemy z tego - jako kibice - silniejsi. A potencjał kibicowski mamy najlepszy, i mam nadzieje, że do żadnej "anglizacji" kibicowania nie dojdzie, bo to byłaby tragedia.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów