The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 11:58
maestrooo91 napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym sie w kilku zdaniach wypowiedzieć co do sytuacji z wczorajszym meczem. Na R22 chodzę od 5 lat ale tak zażenowany nie czyłem sie nigdy.To co wczoraj zaprezentowali gniazdowi a dołączyło sie połowa sektora G jest gorzej niż żenujące. Jak mozna sie tak zachowywać. Dzilić Wisłe na 2 czesci i gwizdac na doping innych ? Ultra Wisła strzeliłą sobie solidnego samobója. Obrażająć większą czesc Wislackiego grona. ŁAtwo to obliczyć. 2500 ludu z G wraz z UW pokazało wczoraj "srodkowy palec" pozostałem reszcie kibiców w liczbie 15,500 - brawo. Gdzie bysmy teraz byli gdyby nie te "pikniki" ? Wczoraj bedac na g4 czułęm sie zażenowany - i po tych wydarzeniach wolę sie identyfikować z normalnymi kibicami z D,E,F niż tymi zarozumialcami z G. Na koniec jeszcze raz powtorze WSTYD MI ZA NASZE ZACHOWANIE WCZORAJ Z TRYBUNY G.
Wiesz przyjacielu, mnie jest wstyd za trybunę E, która przez 13 poprzednich spotkań milczała, jednak akurat wczoraj postanowiła p**ebać cały protest i otworzyć usta.
Przestańcie usprawiedliwiać kibiców z E, że nie wiedzieli o proteście. Mieli dostać info na skrzynkę? SMS od SKWK? Jeśli są tak kumaci jak sądzą (a zaśpiewali o tym) powinni domyśleć się, że skoro G siedzi i nie śpiewa, to coś jest na rzeczy. Wtedy powinni się PODPORZĄDKOWAĆ.
Drodzy kibice z sektora E, na stadionie demokracji nie ma. Dlatego jest to ostatnie miejsce w tym smutnym kraju, gdzie są wyznawane jakiekolwiek wartości.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów