The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2011, 23:36
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
To teraz pytanie za milion złotych. Jaka telewizja pokazuje rozgrywki A klasy . Co do sędziowania w A klasie to wiem, bo na meczach swojego wiejskiego zespołu bywam i wiem, że stoi na marnym poziomie.

Faul Pepe był wyprostowaną nogą więc czerwona kartka jak najbardziej zasłużona. Jeśli uważasz inaczej przypomnij sobie przepisy. Teraz sędziowie są uczuleni na takie zagrania po ostatnich wydarzeniach. Teraz proszę oświeć mnie kiedy jest to "jeszcze" sport kontaktowy, a kiedy chamski/brutalny faul, bo w tym momencie to jest ewidentny chamski faul. Mascherano dostał żółtą kartkę więc został ukarany. Jeśli już jesteśmy dokładni to co powiesz o specjalnym nadepnięciu Marcelo na nogę Pedro De facto Barcelona powinna kończyć mecz w 10 Real w 9 i byłoby sprawiedliwie.

"I dla mnie to nie jest any futbol tylko wspaniały zmysł taktyczny" To muszę odwołać wszelkie złe słowa o taktyce Lenczyka i antyfutbolu. To po prostu był geniusz taktyczny zabijający futbol
" wybacz nie mam pojęcia jak się sędziuje w A klasie. ale Ty sprzed telewizora pewnie też tego nie wiesz." dlatego napisałem ze też tego nie wiesz, mając na myśli że nie można tego zobaczyć w tv, wydawało mi się że takich oczywistych rzeczy nie trzeba pisać. pomyliłem się, przepraszam.

Ja mam moje zdanie które jest bardziej 'mojsze' niż 'twojsze' w czym utwierdza mnie link kolegi wyżej.
Jeżeli Marcelo specjalnie nadepnął to czerwień, to samo przy uderzeniu Ramosa łokciem przez Messiego.
Granica brutalności jest umowna, i ustala ją każdy sędzia prowadząc spotkaniem albo bardziej puszcza grę albo mniej. Ja w ataku Pepe nie widze jakieś agresji brutalności, może mnie oświecisz gdzie ona się przejawia.

Jak dla Ciebie real czy Śląsk powinni wyjść i grać z nami otwartą piłkę, wiedząc ze defensywna im lepiej wyjdzie to jesteś chyba właśnie na poziomie tej A klasy gdzie gra się dla przyjemności.
W takich meczach cel uświęca środki, za 2 lata mało kto będzie pamiętał jak Barcelona awansowała do finału, a już teraz nikt nie patrzy jak grał Śląsk, tylko wszyscy wiedzą że urwał Wiśle 3 pkt.

murray napisał(a):Wyświetl post
Weszło mnie w....ia z tym pięknem futbolu.
Liczy się wynik, nie podania, nawet nie rzuty rożne. Barca wygrała i chapeux bas. Ale bez jaj, "futbol nie da się zabić"? Jak ktoś chce się spuścić, to do kibla, a nie w internecie. Chojraki na mieście łażą w barwach Barcy, a 3/4 z nich nie wie gdzie to leży. Hipsterska moda spotęgowana lesbijskim pocałunkiem w Vicky Cristina. Wstyd mi za nich.
zacytuje słowa z Weszło z artykułu o Arsenalu :

"Nie ma co - lubimy się kłócić, nawet bardzo. Czasami celowo piszemy teksty w taki sposób, żeby wywołać awanturę."

Czyli w tym wypadku coś z Faktu, byle by zrobić awanturę, sensację

Dobranoc, i przepraszam za napinkę spowodowaną emocjami sportowymi.
Ostatnio edytowane przez yogul : 27.04.2011 o godz. 23:39.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów