|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja mam moje zdanie które jest bardziej 'mojsze' niż 'twojsze' w czym utwierdza mnie link kolegi wyżej. Jeżeli Marcelo specjalnie nadepnął to czerwień, to samo przy uderzeniu Ramosa łokciem przez Messiego. Granica brutalności jest umowna, i ustala ją każdy sędzia prowadząc spotkaniem albo bardziej puszcza grę albo mniej. Ja w ataku Pepe nie widze jakieś agresji brutalności, może mnie oświecisz gdzie ona się przejawia. Jak dla Ciebie real czy Śląsk powinni wyjść i grać z nami otwartą piłkę, wiedząc ze defensywna im lepiej wyjdzie to jesteś chyba właśnie na poziomie tej A klasy gdzie gra się dla przyjemności. W takich meczach cel uświęca środki, za 2 lata mało kto będzie pamiętał jak Barcelona awansowała do finału, a już teraz nikt nie patrzy jak grał Śląsk, tylko wszyscy wiedzą że urwał Wiśle 3 pkt.
"Nie ma co - lubimy się kłócić, nawet bardzo. Czasami celowo piszemy teksty w taki sposób, żeby wywołać awanturę." Czyli w tym wypadku coś z Faktu, byle by zrobić awanturę, sensację ![]() Dobranoc, i przepraszam za napinkę spowodowaną emocjami sportowymi.
Ostatnio edytowane przez yogul : 27.04.2011 o godz. 23:39.
|
||
|

|
||||||
|
|