The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2011, 12:01
legol napisał(a):Wyświetl post
Rozpylono hel.... BUAHAHAHAHA czytałem parę stron ostatnich i wolałem się nie włączać do dyskusji bo wiem jakie prawa tu panują, ale to mnie rozbiło.... rozpylono hel BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA i później opadł na ziemie....... no nie moge.... normalnie leże....
Domyslam sie ze tak samo smiejesz sie z innych teorii spiskowych. 11 wrzesnia, zabojstwo JFK, katastrofa samolotu Sikorskiego. Czy tak? To takie jest kurewsko zabawne ze ktos wykorzystujac niescislosci probuje na wlasna reke dociekac prawdy bo na prokurature nie moze liczyc? Nie odnosze sie do samego helu bo to teza w granicach absurdu ale tyle ile jest niescislosci w tym sledztwie i taka dezinformacja jaka istnieje w spoleczenstwie to przypomina co najmniej to co Sowieci robili w sprawie Katynia i proby przykrycia go Chatyniem.

RAF miales napisac o tym czemu zla byla prezydentura poza tym ze Kaczynski byl drazliwy i sie obrazal. Podales dwa przyklady na to jak Kaczynski sie... obrazil i zrobil jakies nic nie znaczace gesty. Innych wad tej 'zlej prezydentury" nie znasz?
A propos prezydentow ponadpartyjnych. Domyslam sie ze za takiego masz Kwasniewskiego ktory uwalil reforme podatkow CIT bo ta moglaby niebezpiecznie duzo korzysci przyniesc rzadom AWS i Buzka, ktory chcial ja wprowadzic. No i Kwach przeszkadzajac polskim przedsiebiorcom dzialal tez zapewne w interesie kraju i obywateli.
Poza tym masz pretensje do Kaczynskiego ze na RBN nie chodzi i oskarzasz go o "antysystemowa gre" (jakbym to gdzies czytal wczesniej). Jezeli nie zgadza sie on z wizja III RP i zapraszaniem do RBN Jaruzelskiego to trudno oczekiwac ze sam bedzie uczestniczyl w czyms takim. Tutaj akurat ma plusa u wszystkich wyborcow PISu i przypuszczam ze w duzej ilosci ludzi na PIS nie glosujacych, wiec nie rozumiem kompletnie co to za zarzut do niego.

I jeszcze do jednego zdania sie odniose:
Cytat:
Tak samo jak apelowanie o "prawde o Smolensku" tez jest gra. Im nie chodzi o "prawde", oni "prawde" juz znaja
Nie wglebiajac sie w sama tresc odpowiedz na pytanie. Czy zla cecha czlowieka, tym bardziej polityka jest dazenie do ujawnienia wszystkich faktow i przedstawienie ich szerszej publicznosci, czyli tego co ty nazywasz tutaj "prawda" ? Jezeli ktos w cos wierzy i uwaza to za wazne to naturalnym jest ze chce ta wiedza podzielic sie z tymi ktorzy wszystkich okolicznosci nie znaja.
Ale moze tak, moze i rzeczywiscie dla Ciebie jest to zla cecha. Bylaby to juz trzecia ciekawa definicja po inteligencji mierzonej dostosowywaniem sie do innych i sytuacji oraz po tym ze polityk ktory kieruje sie ideami jest zlym. Teraz dochodzi wada pod tytulem wiara w przekonanie i szerzenie wlasnej wizji swiata. Naprawde ciekawa wizje politykow XXI wieku nam tu serwujesz. Najlepszy to konformista bez wyrazu bez pogladow i w zasadzie najlepiej zeby nic nie robil bo jeszcze cos spieprzy.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów