|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki | |||
| Zwycięstwo Korony Kielce |
|
8 | 4,76% |
| Remis |
|
15 | 8,93% |
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
145 | 86,31% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Cale to narzekanie na forum jest bezsensu i nie byłoby go gdyby nie przypadkowa bramka w 93 minucie...
Wiadomo, że nie mamy obrony, ale to wiadomo nie od dziś, wiec nic nowego nikt nie odkryje. Sobol? W meczu z Widzewem to Bukhari zrobił podobnie i wtedy wszyscy pisali, że jest atmosfera, że zawodnicy się lubią i są drużyną itp. Mecz z przodu zagraliśmy super przecież. Co ważne zaczeli grać już od pierwszej minuty, a nie tak jak w poprzednich meczach gdzie budzili się dopiero w 15-20 minucie. Dwa tygodnie temu Bułgara już nie chcieliście, bo nie strzela. Teraz po 3 bramkach w dwóch meczach jest problem, bo nie zrobił tego co każdy typowy napastnik i nie poszedł do końca na 1v1 z bramkarzem. Ja nie wiem czy On miał siły jeszcze na to i może bał się, że obrońca go dojdzie na koniec. Pisanie, że kiedyś to Wisła szła za ciosem i nie broniła by się przy prowadzeniu tylko goniła po kolejne bramki mija się z celem. Nie ma czegoś takiego jak obrona teraz więc konieczna jest bardzo duża asekuracja linii obrony. Melikson super czuje w grze z kontry i ma do tego warunki, więc nie wiem czemu tego nie wykorzystać. Paljic dobrze pokazał się pare razy na skrzydle, widać, że będzie wzmocnieniem na skrzydle jeśli nie będzie musiał grać na obronie w kolejnym sezonie. |
|
|

|
||||||
|
|