The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki
Zwycięstwo Korony Kielce 8 4,76%
Remis 15 8,93%
Zwycięstwo Wisły Kraków 145 86,31%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
art
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 21:38
Cale to narzekanie na forum jest bezsensu i nie byłoby go gdyby nie przypadkowa bramka w 93 minucie...

Wiadomo, że nie mamy obrony, ale to wiadomo nie od dziś, wiec nic nowego nikt nie odkryje.

Sobol? W meczu z Widzewem to Bukhari zrobił podobnie i wtedy wszyscy pisali, że jest atmosfera, że zawodnicy się lubią i są drużyną itp.

Mecz z przodu zagraliśmy super przecież. Co ważne zaczeli grać już od pierwszej minuty, a nie tak jak w poprzednich meczach gdzie budzili się dopiero w 15-20 minucie.

Dwa tygodnie temu Bułgara już nie chcieliście, bo nie strzela. Teraz po 3 bramkach w dwóch meczach jest problem, bo nie zrobił tego co każdy typowy napastnik i nie poszedł do końca na 1v1 z bramkarzem. Ja nie wiem czy On miał siły jeszcze na to i może bał się, że obrońca go dojdzie na koniec.

Pisanie, że kiedyś to Wisła szła za ciosem i nie broniła by się przy prowadzeniu tylko goniła po kolejne bramki mija się z celem. Nie ma czegoś takiego jak obrona teraz więc konieczna jest bardzo duża asekuracja linii obrony. Melikson super czuje w grze z kontry i ma do tego warunki, więc nie wiem czemu tego nie wykorzystać.

Paljic dobrze pokazał się pare razy na skrzydle, widać, że będzie wzmocnieniem na skrzydle jeśli nie będzie musiał grać na obronie w kolejnym sezonie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów