|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 20 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
164 | 84,97% |
| Remis |
|
20 | 10,36% |
| Zwycięstwo Jagielloni Białystok |
|
9 | 4,66% |
| Głosujących: 193. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jak dobrze pamiętam to Radek za czasów gry w Wiśle Płock występował na różnych pozycjach w obronie. Zrobiłoby się miejsce dla Wilka bo mam wrażenie że nawet będąc lepszym od Sobola nie będzie grał, poza tym Radek może grać na takim poziomie jak obecnie jeszcze 2-3 sezony i co wtedy? Można by też spróbować Sobola na lewej obronie: ![]() Takie rozwiazanie mogłoby być ciekawe z tylko jednym ofensywnie grającym obrońcą. Sobol na pewno lepiej by krył 1na1 niż Paljic z Cikosem razem wzięci. Jirsak(lub Siwakow) nie musiałby asekurować lewego obrońcy przez co miałby więcej sił do gry do przodu. Łobodziński ma chyba najlepsze dośrodkowanie z wszystkich zawodników Wisły a z tego co wiem Genkov w Bułgarii 40% bramek strzelał głową. Jak dobrze policzyłem Genkov zagrał w 6 meczach (4liga,2puchar) Pytanie za 100pkt: Ile razy w sumie Wiślacy celnie dośrodkowywali w pole karne ze skrzydeł? |
|
|

|
||||||
|
|