The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 19 kolejki
Zwycięstwo Polonii Bytom 11 5,67%
Remis 5 2,58%
Zwycięstwo Wisły Kraków 178 91,75%
Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2011, 01:19
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Akurat Genkov wczoraj to co grał to była KATASTROFA. Nie jestem wstanie zrozumieć że taki kawał chłopa jak Genkov wywraca się co chwile. Przecież on więcej razy dotykał murawy niż piłki. Nawet Brożek mocniej stał na nogach niż on w tym meczu. Brakuję mu jakiejś takiej agresji, czy ten człowiek miał chociaż jeden faul w ofensywie ? Policzcie sobie ile taki Droga razy faulouje obrońców. Akuart za wcześniejsze mecze nie miałem do niego zbytniej pretensji ale teraz to nie wiem co on grał. Nie może być tak że środkowy napastnik co chwile spotyka się z murawą.
Nie wywiązał się ze swojej roli kompletnie, nie mam tu na myśli strzelania goli. Według mnie on się strasznie zapuscił w tej przerwie pomiędzy rozgrywkami bo naprawdę wygląda kiepsko fizycznie, brakuję mu jeszcze takiego apetytu na gole.

Słabszy mecz Meliksona, jestem praktycznie pewien, że to przez zamieszanie z tą reprezentacją. Pewnie Menago też dołożył swoje bo mam wrażenie że doradzają mu aby grał dla Polski. Te zamieszanie nie wpłyneło na niego dobrze zwłaszcza że do niego docierają te wszystkie informacje z Izreala. Ludzie pytają się go czy mówi jeszcze po hebrajsku.

Genkov to narazie parodia napastnika.

Zeby on chociaz pilke przetrzymal.
Co akcja to sie wywraca ,kawal chlopa a on caly czas padał na boisko.Niewiem ale on jakby nie mial sily i energii zeby grac,glowie sie nad tym jak on strzlil tyle goli w tej Bulgrii,bo ze potem w Rosii sobie nie potrafil poradzic to widac ze to absolutnie mozliwe.
Kto pisal ze nie ma sytuacjii.Z np Widzewem mial i to takie ze musial to strzlelic.No ale z metra prawie do pustej to tez sztuka nie trafic.

Co do Meliksona to zgodze sie ze zagral slabiej ale i tak byl wyrozniajacym sie zawodnikiem.jego czas mam wrazenie dopiero nadejdzie
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 22.03.2011 o godz. 01:22.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów