|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pisanie, żeby "nie panikować", "nie dramatyzować" ect. jest kompletnie bez sensu. Co wczoraj oglądaliśmy jeśli nie dramat? Małecki schodzi z boiska i mówi "kompromitacja". Ma rację!
I mam nadzieję że miał na myśli również swój występ. Jesieni nie ma sensu oceniać i do rundy jesiennej nie powinniśmy porównywać bieżących meczów, bo wtedy był zamęt organizacyjny i niezgrana kadra. Ale już do sparingów śmiało można nawiązać. I, tak jak w sparingach, wczoraj było widać coś, co bardzo w....*a mnie i nie tylko mnie od dłuższego czasu - że widać możliwości, że drużyna na moc i wszystko jest pięknie... Tylko zamiast strzelać bramki, dostaje dzwona za dzwonem. Maaskant zmienia Wisłę na lepsze, ale nie wszyscy w drużynie chcą iść tą drogą. Czeka nas jeszcze dłuuuga droga by zobaczyć Wisłę, której będziemy pewni ;] a póki co, nie sposób wynotować parę kłujących rzeczy: BUNOZA. Bunoza czyli: idiotyczne faule, złe decyzje. I głupota - jak można tak zlekceważyć wykonanie rzutu wolnego z 18 metrów w sytuacji gdy drużyna nie stworzyła przedtem ŻADNEJ sytuacji bramkowej? Ten strzał to kompromitacja, żenada. Jaliens słaby technicznie. Garguła też zagrał piach, ale z nim chyba akurat za bardzo jedziecie... Jesienią pokazał że nie zapomniał jak się gra i skoro Łobo dostaje szanse od 4 lat to on może dostać jeszcze kilka. Małecki oczywiście uprawia sport indywidualny. KIRM. D R A M A T W systemie 1-4-3-3 skrzydłowi strzelają najwięcej bramek. Powinni być SKUTECZNI. A skuteczność to ostatnie co można zarzucić Kirmowi. I w sytuacjach stuprocentowych i ogólnie w grze. I na koniec: Macieju Żurawski! Ratuj swój honor!!! ![]() Da mihi castitatem et continentiam,
sed noli modo! |
|
|

|
||||||
|
|