The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2011, 22:56
Moim zdaniem zmienią jeszcze te zniżki bo ludzkie pojęcie przechodzi że ludzie kupują od lat karnet i mają wielki .... teraz z tego bo nie ma zniżek! Wszystko będzie zależeć od tego kto będzie Ci sprzedawał karnet. bo chyba nikt w to nie wierzy zę na bramie będą wymagać legitymacji...

Jaro skoro chcesz to proszę bardzo ale najpierw przytoczę ceny sąsiadki ( skoro patrzymy przez pryzmat przedsiębiorstwa jako klubu):
# Sektor VIP: 346,50 zł
# Sektor A: 85,50 zł
# Sektor B: 85,50 zł
# Sektor C: 117 zł
# Sektor D: 58,50 zł
# Sektor E: 117 zł
# Sektor F: 144 zł
# Sektor G: 117 zł
# Sektor H: 144 zł
# Sektor I: 67,50 zł

A teraz ceny na nasz stadion: łuki: 140/190
młyn 110/150
prosta 200/300 w zależności od miejsca

A dlaczego porównałem do sąsiadki? Bo po pierwsze mają już oddany cały stadion, celują w taki sam target czyli głównie mieszkańców małopolski, są w tej samej lidze. A dlaczego w takim razie u nas zaproponowałem wyższe? Bo: jesteśmy w lidze wyżej, Wisła jest bardziej medialna itp.

PS. Dla osób które przyczepią się do jakichkolwiek animozji między nami a pasiastymi porównałem te 2 sytuacje jako NEUTRALNE przedsiębiorstwa! skoro tak chcieliście.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 09.02.2011 o godz. 23:04.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zasady wysyłania postów