|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ja nie mówię, że Wisła piłkarsko jest do dupy i w lidze będziemy dostawać baty etc. Tylko trochę mnie martwi, że przegrywamy z Valerengą 4:0. Myślę, że dokonujemy ciekawych transferów i to może wypalić. Ale możemy być też świadkami kolejnej kompromitacji w pucharach (jeśli się zakwalifikujemy) Jestem dobrej myśli i mam nadzieje, że przychodzący do nas Genkow nie będzie piłkarzem pokroju Hristova. Prawda jest taka, że w obu meczach brakowało nam typowego egzekutora kogoś kto by wykańczał akcję. Tak naprawdę graliśmy bez napastnika. Żurawski jest zupełnie bez formy, a Rios to w sumie nie wiadomo kto to jest. Skrzydłowy, napastnik(?). W pierwszej połowie zagraliśmy bardzo dobrze. Wynik był kompletnie niesprawiedliwy. Zasługiwaliśmy nawet na wygraną. W ofensywie było całkiem dobrze. Stwarzaliśmy sobie tam jakieś sytuacje tylko brakowało wykończenia. Natomiast tragicznie wyglądała obrona. Po raz kolejny dochodziło do sytuacji w której piłkarz drużyny przeciwnej miał zajebi*cie dużo miejsca... Brakowało mi też rozgrywającego. Garguła jest cieniem samego siebie sprzed kilku sezonów. O Jirsaku nie wspominając. Mam nadzieje, że jak najszybciej dołączy do nas Melex może jego przyjście coś zmieni. |
|
|