|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ludzie takiej rozpaczy to nie było po żadnej porażce w tym sezonie w Ekstraklasie. Ja zauważyłem parę pozytywnych aspektów i to mnie cieszy. Słusznie zauważył flamengista, że nasi starają się wyprowadzać piłkę od obrony i o to chodzi. Bunoza pod tym względem naprawdę mi się podobał. Staraliśmy się także nonstop operować piłką i unikać dzidy na napastnika, który tak naprawdę nawet na boisku nie było. Bardzo podobał mi się Kirm, który był bardzo dynamiczny i to on robił najwięcej zamieszania pod bramką rywali. Takiego Jirsaka również chciałbym oglądać częściej. Szukającego gry, a nie chowającego się za plecami rywali. Żurawski pierwsze 30 minut zagrał całkiem przyzwoite, co świadczy o tym, że na jokera może się jeszcze nadać. To było dopiero drugie spotkanie, a do ligi około miesiąc więc jeszcze jest czas na wyeliminowanie błędów i Mateusza Kowalskiego na treningu
|
|
|