|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Z racji zbliżających się świąt, wpadł mi taki topic do głowy. Załóżmy, że spotykacie św. Mikołaja, a ten zadaje wam dwa pytania:
1. Jaki jest Twój wymarzony prezent, który chciałbyś dostać w te święta? Musi on mieć wartość materialną, fundusze nie grają roli (bo Mikołaj niedawno dostał w spadku fortunę sułtana Brunei ), można zatem popuścić wodzę fantazji.2. By nie być posądzonym o zbytni materializm (wszak podczas świąt priorytetem nie powinna być mamona), napotkany Mikołaj pyta nas o drugi wymarzony przezent, jednak ten nie może mieć wartości materialnej i w jego przypadku niemożliwa jest jego wycena. Jeśli o mnie chodzi to mogłoby wyglądać to tak: 1. Aston Martin Rapide, według mnie po prostu- majstersztyk! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Chciałbym by to trofeum w najbliższym czasie zdobyła nasza Wisełka. ![]() To by było na tyle, ciekaw jestem jakie Wy macie marzenia... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
|
|