|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
tiaa, od czego by tu zacząć? Wysoka wygrana, styl całkiem całkiem. Pozwolę sobie byc troche krytycznym i zrzucę to na słabą Legie, najwyżej odszczekam w następnej kolejce, mimo wszystko skok jakosciowy wydaje mi sie zbyt duzy. Fakt, że w meczu z Cracovią nasi wygladali już jakby lepiej fizycznie, zwłaszcza Paweł Brożek rzucał się w oczy... poczekajmy z huraoptymizmem jeszcze z dwa mecze. Na plus w tym meczu jak dla mnie to napewno:
-skład wyjsciowej jedenastki wydaje sie optymalny, można by tu wymienić myślę, bez straty jakości Sobola z Wilkiem -Cikos, pierwsze trzy, cztery spotkania zawalił, sam byłem za Branco, usiadł na ławe i widiac dobrze mu to zrobiło -Garguła, jego forma przypomina sinusoide, w piatek było na plus -Pawełek, przechodzi samego siebie, talent miał zawsze. czy to nowy trener bramkarzy postawił go do pionu? - poza tym Kirm, Małecki, Chavez -a no i Wilk za wypowiedzi po meczowe, mozna by go podstawiac pod kamera po każdym meczu bo naprawdę potrafi się chłopak sensownie i mądrze wypowiedziec. ![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|

|
||||||
|
|