|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tak jak napisałeś- wmówili, że nie było faulu Komora, to mogli równie dobrze zmyslić, że jednak Marcelo coś tam zrobił.
Właśnie, chcieli Wam dać mecze bez publiczności, ale jednak nie dali. Czy był gwizdek czy też nie to mniejsza o to- raz, że nie powinniście się zbierać wokół linii, a dwa to pamiętam, że chodziło przede wszystkim o to, że jakiś piłkarz Arki został poturbowany. Nie ma co porównywać roku 2001 z czasami bardziej teraźniejszymi- od tamtego czasu wiele się zmieniło w naszej lidze (w ogóle to czy wtedy była Komisja Ligi?) Choto- dostał 5 spotkań pauzy. Gdyby chcieli, to dali by mu 2 lub 3 mecze na odczep się. Ostatnio Legia dostała chorą karę za rzucenie jakąś monetą w fotoreportera- 5 tys zł z tego co pamiętam. Wczoraj podawałem te same argumenty, więc nie wiem co tu do rzeczy ma 'kozaczenie'? No ale, żeby nie było, żałuję, że go nie zawiesili. Tak jak napisał kresek('ku' mi nie działa )- mamy patową sytuację. Oby tylko sędzia dobrze prowadził spotkanie, bez faworyzowania którejś z ekip.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 10.11.2010 o godz. 23:31.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
|
|