The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2010, 20:05
Przecież to są jaja, nie ważne, że Lech przegrywał wszystkie mecze, ale standardowo przychodzi mecz z Wisłą i wygrają! Po prostu gorzej być chyba nie może, czy my nie umiemy z nimi grać ? Czy oni wychodząc na boisko już wiedzą, że przegrają? Ja nie wiem. My nie umiemy grać z Lechem !!!
W piątek Derby i ja nie widzę ich z taką grą... pasiaki przegrywają wszystko co się da grają gorzej od Amici, ale przełamią się kiedy? Pewnie w meczu z Wisła! Do tego dojdzie, że Filipiak się w....i powie swoim piłkarzykom, że jak nie zaczną grać to nie mają co liczyć na wypłatę, i wygrają!
Wg mnie wina leży na pewno po stronie Maaskanta, ale nie tylko, gdyż nie może ułożyć dobrze zespołu, ale nie warto wypieprzać trenera ludzie nie bawmy się w takie coś! Dajmy popracować trochę. Kolejny problem to piłkarze.... ja nie widzę tam perspektyw żadnych, za dużo tam obcokrajowców i nie ma zespołu. Oni nie wiedzą jak grać, nie ma porozumienia. Trzeba zbudować ZESPÓŁ!!! Teraz Derby i będzie brakować takich ludzi jak Baszczyński czy Głowacki którzy na ten mecz wychodzili dosłownie z pianą na ustach, wiedzieli, że to jest coś bardzo ważnego najważniejszy mecz w sezonie, a wyjdą takie murzynki i inni co nie znają tych klimatów i będą to traktować jako zwykły mecz! I na prawdę wielkie brawa K***a dla zarządu Basałajów i innych tępaków - sprzedawajcie dalej piłkarzy a kupujcie złom !! Marcelo, Głowacki i Alvarez byli w trójkę lepsi od wszystkich obrońców co mamy razem wziętych. Jak można kupować takich zawodników? Czy oni nie widzieli przed ich zakupem jak oni grają? To, że nie mamy obrony i to jaki jest stadion w pyrlandii na który nie może wjechać karetka o tym mi się juz po prostu nie chce pisać.... Jedyny plus tego meczu to ten, że Paweł nie potrzebował 10 sytuacji do strzelenia bramy tylko jedna mu wystarczyła. Aaa... i jeszcze dla Pawełka jakie kiksy miał to miał ale zainponował mi tym, że prawie wyciągnął strzał Iniacia czy jak mu tam.
Bez odbioru
Ostatnio edytowane przez NHwiernyTS : 31.10.2010 o godz. 20:09.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów