The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
LeBlanc
Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2009, 18:54
Pomijając oceny kibiców, bo te zapewne będą skrajne w wielu przypadkach niezależnie od tłumaczeń, to argument przez Pana podany 'zostawiłem zespół poukładany na 1 miejscu, nic się nie stało' absolutnie do mnie nie trafia.

Jeśli z zespołu podłamanego po przegranej z PAO, (sam Pan przyznaje że tak było) wyjmuje się jedno z najważniejszych ogniw go tworzących to nie jest już zespół 'poukładany'.

Sam Pan daje zresztą na to argument wspominając o wątpliwościach G. Mielcarskiego - słusznych i uzasadnionych, bo przed zespołem była walka w PU i każda zmiana na tak kluczowej pozycji jak pańska miała spore szanse na zespół i jego grę wpłynąć negatywnie. Wydaje się, że inteligentny piłkarz jakim Pan jest doskonale zdawał sobie z tego sprawę.

Dodatkowo jeśli zespół po trudnej porażce, decydującej o jego losach w rozgrywkach międzynarodowych, które były jego celem opuszcza w trybie natychmiastowym kapitan wyraźnie 'mający dość' porażek - trudno raczej oczekiwać, że na taki zespół wpłynie to pozytywnie.

Z punktu widzenia Wisły więc argumenty że 'nic się nie stało' raczej są nietrafione - że się 'stanie' można było przewidzieć.

Co nie znaczy, że nie jest zrozumiałym odruch chęci odejścia - każdy ma prawo zmienić miejsce pracy jeśli pracodawca się na to zgadza.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów