|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Regulamin naszych kalamburów oparłem na wspaniałym Literakowym Regulaminie Pana Premiera o co mam nadzieje się nie obrazi
![]() Regulamin turnieju "TWSD Kalambury 2008" 1. Turniej rozgrywany jest na zasadach gry kalambury.nalezy byc swiadomym wszystkich wad i zalet tego rozwiazania ![]() 2. Turniej ma charakter rozrywkowy, podchodzenie do niego jak do walki na smierc i zycie, wystawi nadambitnemu sluszna ocene wsrod forumowej braci. 3.Uczestnicy proszeni sa o zachowywanie zasad fair play, czyli nie współpracowanie z innymi graczami, traktowanie każdego równo, oraz nie komunikowanie się z innymi graczami na przykład przez gg .4. Gra odbywac bedzie sie w grupach(A,B,C) czterosobowych systemem wszyscy grają na raz z sobą 5. Kolejnosc w grupie ustalana jest na podstawie liczby zdobytych punktow we wszystkich trzech pojedynkach w grupie. W przypadku równej ilości punktów rzut monetą ;p. 6. Gracze maja czas do sobotyi do 24 na zakonczenie fazy grupowej, gdyż w niedziele wieczorem nie ma przeszkód aby rozegrać Wielki i mam nadzieje też że mały Finał. 7.Zawodnicy zostaną przydzieleni do grup metodą przydzielenia, która sprawdziła się w Literakach, a została zaproponowana przez Senseja. A 1 6 7 12 B 2 5 8 11 C 3 4 9 10 8. Finał rozegramy metodą taką samą jak fazę grupową czyli do 500, 2 minuty na rysowanie, z tym że pojedynek rozegramy 5 razy. Finał jest 6 osobowy do finału awans uzyskają dwie najlepsze osoby z grupy. Finał zaczynamy i mam nadzieje że skończymy w niedziele. O Kolejności decydują punkty po 5 pojedynkach.Wszystkich chętnych od razu też zapraszam na mały finał (miejsca 3-4) ten sam termin, na tych samych zasadach. 9. W turnieju udział wezmą: 1. Kurt C. (wersja 1) 2. Haidar (wersja 1) 3. Elendil (wersja 1) [nick na kurniku LordRegis] 4. w0lno. (wersja 3 / obojętne mi to) 5. TSWISELKA1 ( wersja nie ma znaczenia ) 6.Prezydent TS (wersja 1) 7. Kobieta Wiślaka (kobietawislak) (obojętnie mi ;-) ) 8. Precel z makiem (obojętne) - chłopak ma banana, więc się sam nie wpisze (w0lno. ósemkę zgubiłeś tu wcześńiej ;p) 9. Gucio25 (gugu_25), obojętne. 10. Sensej (1) 11. Prezydentowa 10. Gracze rozgrywaja kolejki dogadując się ze wszystkimi graczami raczej na Privach. 11. Po kazdym pojedynku strony musza przekazac tu jego wynik i potwierdzić. 12. Szanujmy sie. W tym ustawieniu grupy wyglądają następująco: Grupa A: 1.Kurt C. 6.Prezydent TS 7. Kobieta Wiślaka 12. Rafałek Grupa B: 2.Haidar 5. TSWISELKA1 8.Precel z Makiem (tu będzie potrzebne jego gg, jeżeli jeszcze ma banana) 11.Prezydentowa Grupa C: 3.Elendil 4.w0lno. 9.Gucio25 10.Sensej Jeżeli wszyscy zgadzają się z takim układem turnieju, regulaminem, to od jutra możęmy się umawiać, do 24 ustalmy, że jest czas na dyskuję na temat kształtu turnieju. Wszelkie Propozycje w temacie.
Ostatnio edytowane przez Kurt : 22.09.2008 o godz. 17:39.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|