stary dziad napisał(a):

Klasyczny przykład że jak ktoś ma coś w głowie urojone to , mimo że fakty są inne , będzie gadał swoje ...
Oglądałeś Ty wczorajszy mecz ? Zapewne nie za bardzo więc przyjmij do wiadomości że tych rzeczy praktycznie wczoraj ze strony Stali nie było !
|
No nie wiem kto ma coś urojone - być obiektywnym i tolerancyjnym na siłę to też nie bardzo... Widziałeś co robiła Stal po strzeleniu bramki? Co bramakrz robił? Leżał wydłużał maksymalnie jak się da, nigdy to mi się nie podobało i ZAWSZE drużyny ojżyńskiego (który ma tutaj swoich fanów/wyznawców SIC!!!!) dokładnie tak robiły. Był wolny ktoś ze stali wywalił piłkę 3 metry i nie piszcie, że tak się gra bo jakoś my zawsze robiliśmy odwrotnie (pomijając pamiętny mecz z Rakowem). Dodam dwa faule, które mnie wk... Yeboah na początku 1 połowy został nie jedyny raz zatrzymywany jak w futbolu hamerykańskim, potem wykoszenie po gwizdku Carlosa.
krysztal napisał(a):

A odróżniasz numer 26 od 25 Gdzie tam niby Frydrych łamię linie spalonego?Ty masz faktycznie urojenia.Jak się u.......isz czegoś to nawet na fakty nie zwracasz uwagi
|
No OK, faktycznie to Uros ale zaraz przy nim pół metra lepiej Frydrych, no faktycznie nie był ostatni (co w sumie nie ma znaczenia bo i tak byłby kijowo ustawiony), tylko pytanie co z tego? To nie zmienia obrazu farfocli i dwóch asyst, które podarował Stali, więc ja się pytam: widziałeś poprzednie zagrania? I co to za wyrywanie z kontekstu jednej sytuacji na styku prawdy :] ? Ja się trzymam faktów: oglądnij mecz i zobacz co zrobił Frydrych w 2 minucie i przed paradą Lisa, oglądnij a potem wróć i napisz coś o faktach.