The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2019, 13:18
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A tych co obrażają innych kolegów z forum bo maja inne poglądy tez powinna moderacja banować? Czy tutaj ma byc chlew?
Wyzywanie Stolarczyka czy Boguskiego nazywasz poglądami? Jeśli tak no to ok - za takie poglądy innych kolegów moderacja powinna banować. Zresztą to nie są żadni koledzy, co nie potrafią po 2-3 w zasadzie planowych przegranych zachować się jak kibic. Nadal jestem całym sercem za Stolarczykiem, szlag mnie trafia jak widzę kolejny SFG w wykonaniu Sadloka, ale potrafię docenić że lepszego obrońcy na lewe skrzydło nie mamy, serce mi się raduje jak widzę Boguskiego, który wraca za z góry przegraną akcją z czterema rywalami przed pustą bramką, czy pamietam poprzedni sezon Drzazgi na tyle, by gorąco wierzyć w jego odblokowanie się - więc tak, mam moralne prawo obrazić jednego czy drugiego, bo kulturalne czy merytoryczne słowa do takiego łba i tak nie trafią.

Dla tych wszystkich co tak lubią maksymalnie zjechać jednego czy drugiego piłkarza mam radę - przypomnijcie sobie co grał Kostal czy Kolar na początku. Jakim łamagą był Imaz. Teraz to zawodnicy, którzy byliby zbawieniem.
Ostatnio edytowane przez guardian_angel : 20.10.2019 o godz. 13:31.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów