AS82 napisał(a):

Na co komisja Macierewicza, na co czołówki w "Rzeczpospolitej" o trotylu. Kilka dni temu do Radia Maryja zadzwoniła słuchaczka, którą martwi daremny trud PiS-owskiego zespołu do spraw zbadania katastrofy smoleńskiej. Bo przecież wiadomo, że winni są ..
Sami posłuchajcie:
- Ja od 10 kwietna 2010 roku nie mogę sobie poradzić po prostu z psychiką - zaczęła pani Maria z opolszczyzny. - Po co to wszystko, mi szkoda tych ludzi, pana Macierewicza, że tak dochodzą do tego. Przecież to jest pewne, że to zrobił nasz kochany premier, razem z bratem Putinem.
By udowodnić swoją tezę, że to Donald Tusk razem z premierem Rosji przeprowadził zamach w Smoleńsku, niewiasta przedstawiła miażdżący argument:
- Bo przecież nawet w tym dniu, kiedy tam byli i się obejmowali, mieli płaszcze jednakowe, dostał w prezencie - oznajmiła. -
i tacy ludzie maja prawa wyborcze
|
Myślę iż twierdzenie że piloci rozwalili się w lesie bo się bali, jest dużo bardziej fantastyczne, a jego głosiciele również o zgrozo posiadają prawa wyborcze.
A to czy mieli jednakowe płaszcze w brew pozorom może o czymś świadczyć. Pomyśl jeżeli potrafisz, te zdjęcia poszły w świat.