|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Jeśli nie Petrescu to moim zdaniem właśnie Jimenez pownien być trenerem, choć pewnie będzie chciał zarabiać kupę kasy.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli prawdą jest że Jimenez będzie trenerem to może być dobre posunięcie i kwestią dla mnie priorytetową jest jaki styl pracy on preferuje(chodzi mi o treningi) sevilla(-notabene wczoraj Sevilla pokonała Barce 3-1) to nie Wisła, bo każdy wiedział że Dan kazał im napier******ć po meczu, przed, w trakcie, ogólnie wszędzie
zobaczymy albo na meczu albo wytrzymajmy do jutra do konferencji |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pisalem, ze wloski styl odpowiadal by mi ale jak juz mowimy o Manuel Jimenez to odrazu biore go w ciemno bez zadnego ale. To bylo by cos taki trener w Wisle, mysle ze w nastepnym sezonie przy odrobinie wiekszej ilosci kasy od cupiala zrobilby nowa jakosc, nowa Wisle cos na wzor krakowskiego stylu co juz odeszlo w zapomnienie. Taki krakowsko hiszpanski styl gry krotkie podania itd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
O ile to będzie Jimenez to ja bym chciał żeby Jimenez trochę się zabrał za tych grajków z ME. Może z nich się da ze 2-3 perełki zrobić. Myślę tu przede wszystkim o Nalepie.
Ten trener jest jednym z najlepszych w Hiszpanii jeśli chodzi o szkolenie młodzieży i promowanie zawodników do wielkich klubów. Do Wisły byłby idealny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja uwazam, ze Cupial nie powinien zalowac grosza na takiego trenera. To zupelnie inny swiat, warsztat szkoleniowy, podejscie do obowiazkow, wszystko monitorowane. Kogos takiego jeszcze nie bylo w naszej lidze, choc zobaczymy czy to w ogole prawda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że gdyby przyszedł Jimenez w ślad za nim ściągnie jakiś młodych zawodników z Hiszpanii którzy pod jego skrzydłami staną się gwiazdami naszego zespołu.
Oby. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokladnie zgadzam sie z toba, dzis to choc pomarzyc moge o takim trenerze. I mysle, ze jak Wisla ma choc teoretyczna szanse pozyskania trenera takiej klasy powinnismy isc w ciemno obrac jego polityke a w nastepnym sezonie bedzie tego owoc.
Niema co sie oszukiwac nawet taki trener z takimi grajkami jak dzis nie zrobi nic. Ale jak dostanie szanse jakas mozliwa dobra ilosc kasy to w zimowym i nastepnym letnim okienku moze sprowadzic dobrych grajkow. A wtedy moze cos osiagniemy choc awans do LM lub LE. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tak swoją drogą jakby faktycznie przyszedł Jimenez i zobaczył naszą bazę treningową, to ciekawe co by sobie pomyślał...
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
..ale wg nowych przepisów każdy zespół do chyba 2012? musi miec iles tam boisk treningowych w tym cos oswietlone jak to jest dokładnie?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dobrze wie do czego przychodzi (jeśli przychodzi faktycznie). Myślę, że pomógłby rozbudować baze treningową i inne ważne rzeczy których brakuje klubowi. To jest gościu z charyzmą, z osiągnięciami, z doświadczeniem. Pracował z jednym z najlepszych klubów w Hiszpanii. Wie jak wygląda szkółka, wie jak ma to wszystko wyglądać i być poukladane by drużyna grała na najwyższym poziomie. Jak dla mnie taki trener to strzał w 10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
pożyjemy zobaczymy..na wszelki wypadek nie przypalać się za bardzo bo przyjdzie ktoś inny i będzie mniej szczęścia..a tak poważnie myślę że Cupiał zmądrzał i da szansę budować zespół specjaliście, osobie obytej w mocnych ligach zagranicznych...
ale tak w sercu... Jimenez - skok o dwie epoki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wiesz, Cupiał do niego dzwoni "Ty Jimenez, jutro złożysz podpis na jakiejś tam kartce żeby pracować gdzieś tam u kogoś tam z kimś tam" i w ślepo na drugi dzień składa podpis nie wiedząc pod co i do czego przychodząc. Może na wszelki wypadek niech ktoś go oświeci że Wisła gra w Polskiej lidze bo przyjdzie i okaże się że sądził od początku że w Szkockiej.
Ostatnio edytowane przez element : 15.08.2010 o godz. 16:13.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
mina Jimeneza po zobaczeniu bazy treningowej Wisły?
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie znalazłeś większego obrazka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
no chyba nie masz takiego małego monitora, że Ci wychodzi obrazek na ścianę?
Wielki trener - wielka mina! ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Ale głupi ci bukmacherzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Więc pomimo iż nie sądzę by facet był idiotą i zdaje sobie sprawę z tego, że łatwo tu nie będzie, to mam jakieś takie przekonanie, że i tak mu kopara, gdyby faktycznie miał przyjść, opadnie... ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No ciekawy bardzo jest fragment na głównej stronie TWSD mówiący że szkoda że na Ladbrokes nie ma opcji "ktoś inny". Czyżby plotki o Jimenezie były prawdą?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety Anderlecht, Dinamo Tbillisi i Valerenga grały później w eliminacjach do LM więc mogłoby być ciężko.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jakbyś nie próbował, to nie przekęcisz faktów. Od kiedy odszedł Kasperczak, Wisłę zaczęto lać w lidze, jak ona wcześniej lała innych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Naprawdę uważasz że kluczowym zdarzeniem było odejście Kasperczaka a nie Szymkowiaka, Żurawskiego, Uche i Frankowskiego? Dość odważne stwierdzenie szczególnie po tym co pan Henio pokazał w swoich ostatnich miejscach pracy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a tak naprawdę,to ile ten pan Henio ma sukcesów jako TRENER?bo chyba nie za wiele,moze ten puchar Francji z Metz...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
, ile Ty masz lat? Sory za pytanie ale widzę że najprostsze złożenie kilku faktów do kupy jak widać przerasta CięTy myślisz że to takie banalnie proste? Na prawde myslenie nie boli , zastanów się dlaczego za pierwszym Kasperczakowym razem drużyna lała w lidze wszystkich a za drugim lali Wisłę. Jak dojdziesz do tego to daj znać, choć niestety mr_kwolf za bardzo pomaga;p
- gdyby nie to że zawsze taki poziom prezentujesz, to pomyślałbym że to świetna ironia![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() On tu leci jeszcze na pewno, tylko nie może trafić po prostu. Rozładował mu się telefon i co ma począć? Gimenezie, czekamy na Ciebie! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja słyszałem że czeka w Katowicach aż Mazilu z Pitbullem dolecą i wtedy w trójke przyjadą PKS do Krakowa.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|