The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 21:25
Jovanić zagrał tak na 5 bo miał 2 niepewne interwencje
Cikos, to wina Kaspera, nie wychodził do przodu bo bali się gry z kontry Azerów no i grał do dupy 3
Kowalski, coś robił, nie za pewnie ale robił, no i JEDYNA okazja bramkowa :/ 4
Bunoza, no cóż jeszcze się chłop rozegra, ale dziś 1
Brożek Pi, to samo co Cikos 3
Paljic, coś biegał i chciał dryblować jeden strzał, wywalczony rzut wolny 4
Sobol tak też coś słabo 3
Jirsak, to jest dno jeden strzał i tak średnio udany poza tym głupie straty zero tworzenia gry i ryzyko ciągłe wycofanie do obrony 1
Boguski to był dziś żart, miliard niedokładnych podań w jedną połowę 1
Brożek Pa, napastnik bez podań nic nie zrobi ale sam też się nie pokazywał 2
Żurawski, bezsensownie strzelony karny, cofanie się do rozegrania żeby cofnąć jeszcze dalej 1
Małecki soczysta 6 za wywalczenie karnego dobrę grę 3 na 1 (w sensie że mijał 3 ludzi na raz) szedł na przebój i nie bał się dryblingu, ale co on biedny zrobi jak minie tych 3 chłopa wyjdzie na pozycję z której może podać po czym... nie ma komu... nikt się nie pokazał :/
Kirm coś biegał ale dokładności mało takie 2
Łobo przynajmniej też próbował mijać zawodników, próba strzału. Jak na to ile grał to taka 3/4

ŻAL ŻAL ŻAL oceniać i patrzeć tu powinny być w tym meczu dwie 5 dwie 6 ewentualnie dużo 3 i 4 a nie cztery jedynki i dwie dwójki, a tu najlepsi gracze: rezerwowy, środkowy obrońca, bramkarz :/
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.07.2010, 21:26
a ja powiem tyle, w Azerbejdzanie jesli nasi nie stzela gola na 1-0 w 45 minut to marnie to widze
kolejny raz zawodza :(
Brozkowie, Jirsak, Lobo, Diaz niech odejda...

wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.07.2010, 21:27
klubus napisał(a):Wyświetl post
będziemy tęsknić za Jopem niestety ;/
Pisałem to się ze mnie śmialiście.

A teraz będziemy się ****a modlić, żeby Bunoza z ławki nie wstawał.

JA *******Ę! Jak można być tak oderwanym od rzeczywistości, żeby cieszyć się ze sprzedaży zawodników, którzy są akurat najlepsi na swoich pozycjach?! Sprzedajmy jeszcze Patryka i Diaza i ściągnijmy za nich jakieś odpady z ligi stanowej.

Jak mają Żurawski i Brożek gole strzelać, jak na lewej jest człowiek-widmo a na prawej Boguski się chowa?! To co ****a, mają wziąć piłkę od stopera, przebiec całe boisko i strzelić?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
dziabong
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.07.2010, 21:27
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czemu ****a winien jest Kasperczak?
Temu, że musiał wystawić drewniaka Bunozę? Temu, że miał na lewym skrzydle wybór między słabym Kirmem a chujowym Pajliciem, na którym nie zdążył poznać? Że musiał zgrywać skład w trakcie meczów, bo nie dość że ściągnięto jakiś ćwoków za półdarmo, to jeszcze ściągnięto ich po zakończeniu obozu i nie przygotowano niektórym papierów na czas?!

ŻEBY MIEĆ PRETENSJE DO TRENERA, TO NAJPIERW TRZEBA MU ZAPEWNIĆ NORMALNE WARUNKI PRACY!
Nie często się z Tobą zgadzam, ale tu popieram w 100%
Przypomnijmy sobie co był równy miesiac temu. Było u nas z 12 graczy z pola.
To co sie dzieje z piłkarzami, zarządzaniem to jest profanacja polskiej piłki. ZAL
Kibic Białej Gwiazdy
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.07.2010, 21:28
fabio napisał(a):Wyświetl post
I sie zaczeŁo!!!!!!!!!!!! Pie.r..l.ni kibice sukcesu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wal cie sie!!!!!!!!!!!!!
Nie, zaspiewajmy nic sie nie stało!
No bo w końcu nic, nasi kopacze przeczłapali mecz z łapami w kieszeniach
i jak zwykle dostaliśmy wpier...
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.07.2010, 21:28
Hmmm teraz troche ochlonalem i moge pozbierac wszystko co rzuca sie w oczy po tym meczu. Brak zgrania, brak taktyki, bledy personalne, a takze a moze nawet przede wszystkim zignorowanie przeciwnika. Brak kondycji.

Czy my kiedykolwiek jestesmy w stanie przygotowac zespol na puchary?

Boguski widac bylo juz w poprzednim meczu ze nieco cofnal sie w rozwoju z powodu dlugiej przerwy, Paljic nie zgrany. Napastnicy nie dochodzili do podan czy to ze skrzydla(bo skrzydlowi zagrali slabo, poza maleckim i poza Kirmem), prostopadle pilki byly przecinane przez obroncow przez niesamowite zaangazowanie w gre defensywna tego zespolu oraz szybkosc i reakcji i fizyczna. Jirsak ogolnie zagral dobry mecz. Obrona coz mozna powiedziec brak zgrania, choc wydaje mi sie ze przy takiej szybkosci rozgrywania akcji w ataku nie jestem pewien czy nawet Glowacki z Marcelo daliby rade przy takim (nie)przygotowaniu fizycznym. Bunoza widac ze stremowany debiutem. Jovanic poczatkowo brak pewnosci siebie i lekka nerwowosc w interwencjach pozniej juz wzial sie w garsc i gdyby nie on byloby wyzej. Zurawski zmarnowal karnego i tyle jesli wogole cokolwiek mozna powiedziec o jego wystepie poza tym ze byl praktycznie wszedzie, tylko ze z tego niewiele wynikalo. Niestety niewiele wynikalo z powodu braku ruchu w ofensywie. Brozek o nim mozna w zasadzie to samo powiedziec co o Zurawskim tylko mialem jakies takie dziwne wrazenie ze gdyby mogl to oddalby wlasna zone za chociazby jedna bramke dla Wisly. Kowalski poprawnie Cikos tak samo. Piotrek Brozek to chyba najlepszy pilkarz meczu zaraz po Maleckim(oczywiscie po Wislackiej stronie...). Wyszedl w tym meczu brak zgrania ale w ofensywie i slaba forma Boguskiego bo gdyby od poczatku meczu zagral tam albo Malecki albo Kirm inaczej by to wygladalo.

Niestety, poki co to czarny tydzien dla Polskiej Pilki Noznej(jest wogole cos takiego...?).
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.07.2010, 21:29
K....!!! Masakra . Boguski to co dziś odpiepszał to poziom trampkarza. Dopiero po wejściu Małeckiego po tej prawej stronie zaczęło się coś dziać . Szkoda tej spiepszonej jedenastki. Oby za tydzień metamorfoza o 180 stopni !!!!!!!
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Oglaszam konkurs do Nowej Ligi Pilkarskiej

Piłka Chodzona

;nabor do 11 sierpnia

kluby zlgoszone :Wisla Krakow ,,?

krol strzelcow "Pawel "machajacy rekami" Brozek

kursy na wygranie ligi wg Bet at Home
Wisla Krakow ;1 zloty

wartosc druzny 0 zlotych bo tyle warci sa ci pilarze
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Najbardziej niewdzięczna miłość w moim życiu...

nie potrafię przestać kochać Tego Klubu pomimo tylu zawodów...dramat...

przepraszam, nie jestem w stanie nic racjonalnie napisać...
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 29.07.2010, 21:30
Jak po frajersko przegranym MP usłyszeli : "Nic się nie stało Wisełko, nic się nie stało" to dlaczego dzisiejszy mecz miałby ich nagle zmobilizować już nie do walki tylko zwykłego biegania po boisku ?

Oni są już od dłuższego czasu przyzwyczajeni do truchtania po boisku.
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Jedno jest pewne ja rewanżu nie obejże bo mnie nie będzie przez 2 tygodnie w domu. Po tym co dziś zobaczyłem wcale nie żałuje.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

heh niektorzy jada na Bunoze, a on kurde PIERWSZY mecz gral na tej pozycji u nas.. Zreszta to nie obrona byla najgorsza, a pomoc i atak.
Boguski zagral tak slabo, ze nie mam slow by to opisac. Jirsak podobnie, zupelnei niewidoczny. Kurde nawet Sobol odpuszczal, i zostawial duzo miejsca w srodku..

Jovanic, Cikos, Malecki tylko oni zagrali na jako takim poziomie.

Zreszta szkoda na to slow.. pilka jest okrutna, i tak to jest byc kibicem. Caly wiczor mam rozjebany, a jeszcze mnie pewnie bedzie kilka dni trzymac ;/
Ciezko pogodzic sie z faktem, ze obecnie jestesmy na poziomie Malty. Byly transfery etc a tutaj taki brutalny cios w leb..
WILDLIFE
Member

Od: 03.2008

Stary 29.07.2010, 21:31
spokojnie Panowie, jest jeszcze rewanż i nie wypisujcie żalów na forum, ochłońcie i jutro zacznijcie komentować
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.07.2010, 21:32
Jak ktoś się pyta gdzie był Garguła to ja się zapytam a kto widział jak grał z litwinami bo w tamtych meczach był zdecydowanie gorszy od Tomasa, a Jirsak zagrał dziś powyżej poziomu reszty. Najgorzej wyglądał atak Żuraw przynajmniej się jeszcze wracał po piłkę gryzł trawę ale Pa.Brożek naprawdę masakra. A co do komentowania Bunozy i jego szybkości to powiem jedno Każdy z azerów był szybszy od naszych a to wynika jednoznacznie z tego że u nich się zapier..... na treningach i pracuję nad kondycją i motoryką u nas te cechy leżą w szkoleniu od samego początku!!
masterlag
Senior Member

Żuraw Żuraw! Władca muraw!

Żałuję, że nie wylosowaliśmy Liverpoolu bądź Juventusu. Przynajmniej byłoby z kim odpadać noi fajnie byłoby się znaleźć na takim meczu (coś jak rywalizacja z Barcą czy Tot.)

A poza tym, to jutro jak się obudzimy postarajmy się myśleć na przód i... módlmy się o [UWAGA] o cud w Azerbejdżanie! Nie do pomyślenia, a jednak.
Skąd mój dobry humor? Cóż... Po jakiś 10 minutach dzisiejszego meczu przestałam się całkiem oszukiwać, a i nasz futbol traktuję z przymrużeniem oka.

Czekam na koszykówkę ;P
Krakowska Wiślaczka!
Nuitari
Member

Od: 03.2009

Wisła nic wielkiego nie pokazała, niby prowadziła grę przez większość spotkania jednak nic konkretnego z tego nie wynikało.
W rewanżu Azerowie prawdopodobnie będą murować bramkę na całego. Może być bardzo ciężko. Nie zdziwiłbym się jak za tydzień jedyną drużyną grającą w pucharach będzie tylko Lech (odpada z eliminacji LM i z automatu przechodzi do LE).
Ostatnio edytowane przez Nuitari : 29.07.2010 o godz. 21:38.
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 29.07.2010, 21:33
Jak gra ma byc poukladana skoro co 3 dni ktos przychodzi i ktos odchodzi. Zarzad zrobil to samo co rok temu przed Levadia-nieumiejetnie przeprowadzil transfery (wtedy za pozno, teraz za duzo na raz). Kozlem ofiarnym oczywiscie zostanie Kasperczak.
BRTS39
Senior Member

Mam do Was pytanie :
Kto dzis pamieta Mecz Wisła Iraklis Saloniki przy Reymonta?

A te wszystkie dywagacje mozna odpuścić bo za tydzien wyjda w Baku i beda walic glowa w mur albo wyjda rozklepia rywala a komentatorzy beda sie podniecać.
Jovanovic - masz plusa.
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Przegraliśmy zasłużenie, Azerowie zdecydowanie lepsi.

Ale czego się spodziewać, skoro nie mamy obrony a w drużynie występuje w podstawowym składzie 4 nowych zawodników? Ciągle nie jesteśmy zgrani, liczyłem że będzie progres w porównaniu z Szawlami ale tak się nie stało.

Kluczowe dla dzisiejszej tragedii było wypadnięcie Clebera. Brazylijczyk jeszcze trzymał rozbitą transferami defensywę w ryzach. Kowalski z Bunozą sieją popłoch, ale w naszych szeregach. Nie chcę pochopnie oceniać Bośniaka, ale pojawia się myśl: po co sprowadzaliśmy kolejnego Jopa za 400 tys. €, skoro mogliśmy mieć oryginał za darmo?

Do Azerów mam pretensję, że nie dobili naszych. Powinno być 2-0. A tak niektórzy będą się jeszcze łudzić. Tymczasem to koniec, pozamiatane. Koncentrujemy się na lidze.

Trudno nawet mówić o kompromitacji. Byliśmy zwyczajnie gorsi i tyle. Taki jest stan polskiej piłki, sięgneliśmy dna.
Za wynik nie można nawet winić Kasperczaka - raczej zarząd, który sprzedając Marcelo i Głowę nie pozyskał nikogo w ich miejsce.

Co do ocen naszych piłkarzy:

Jovanić - co tu kryć. Złe zachowanie przy bramce, mnóstwo nieudanych, niepewnych wejść. Nie należy skreślać Pawełka.
Cikos - solidny w ofensywie, walczący, szybki. Z drugiej strony - wolno myślący, słaby technicznie i niepewny w defensywie.
Kowalski - ma kłopot przy górnych, kozłujących piłkach. Sporo głupich fali na naszej połowie, gdy przeciwnik jest tyłem do bramki. Na plus - gra przy stałych fragmentach w defensywie i ofensywie.
Bunoza - debiut-marzenie. Czerwień i zaspanie przy straconej bramce. Czego chcieć więcej? Do tego szybkość Jopa i zwrotność Wasiljuka. Na poważnie: jeśli ma jakiś potencjał, to głęboko ukryty i musi jeszcze sporo nad sobą popracować.
Piotr Brożek - katastrofa. W zeszłym sezonie na tej pozycji grał bardzo dobrze, dziś bardzo, bardzo źle. Największy winowajca przy golu Azerów, bezproduktywny w ofensywie.
Boguski - po Bunozie najsłabszy na boisku. Jeden udany rajd, poza tym mnóstwo strat.
Małecki - u nas najlepszy zawodnik, wprowadził spore ożywienie i wywalczył karnego.
Sobolewski - przygaszony. Słaby w odbiorze, sporo strat i kiepskie strzały z dystansu.
Jirsak - w pierwszej połowie świetny, w drugiej zupełnie niewidoczny.
Paljić - Jasiek Paulista, ale bez techniki Brazylijczyka. Szybki, ale wolno myślący.
Kirm - to ma być zawodnik, który nęka wymęczonego przeciwnika. Zupełnie niewidoczny i bezproduktywny.
Paweł Brożek - zgroza. Wszystkie pojedynki 1 na 1 przegrane. Zero okazji, zero podań. Zero formy.
Łobodziński - to on grał?
Żuraw - bardzo aktywny, próbował kierować zespołem. Ale zawiódł w najważniejszym momencie.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
masterlag
Senior Member

Żuraw Żuraw! Władca muraw!

Żałuję, że nie wylosowaliśmy Liverpoolu bądź Juventusu. Przynajmniej byłoby z kim odpadać noi fajnie byłoby się znaleźć na takim meczu (coś jak rywalizacja z Barcą czy Tot.)

A poza tym, to jutro jak się obudzimy postarajmy się myśleć na przód i... módlmy się o [UWAGA] o cud w Azerbejdżanie! Nie do pomyślenia, a jednak.
Skąd mój dobry humor? Cóż... Po jakiś 10 minutach dzisiejszego meczu przestałam się całkiem oszukiwać, a i nasz futbol traktuję z przymrużeniem oka.

Czekam na koszykówkę ;P
Krakowska Wiślaczka!
Carol09
Member

Od: 10.2007

ktoś pare stron wstecz napisał że jakby Cleber grał to by to i tak nic nie zmieniło, nie zgodzę się.
Może akurat on by podszedł do karnego.. Zawsze wykonywał je bezbłędnie..
ale dzisiaj? Magic chciał przypodobać się jeszcze bardziej ( i usłyszeć 'żuraw żuraw.. ) no cóż.. nie wyszło
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Widzicie a tak wołacie o tych Sadloków frajerów itp Wisła potrzebuje piłkarzy klasowych a nie zapchajdziur

Pozsotaje wiara że Henio coś zrobi w tych dniach i ogramy tych leszczy bo to prawda ci Azerowie są ciency bronili się całym zespołem przez 70 minut, po golu zaczęli coś grać
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 29.07.2010 o godz. 21:36.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
White Star86
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 29.07.2010, 21:34
A miała być pewna wygrana, tymczasem to Azerowie mają zaliczkę a my będziemy się pocić w Baku (dosłownie i w przenośni). Niestety oglądając ten występ na myśl przychodzą mecze z Valerengą czy z Levadią. Nie chciałbym aby Karabach wywoływał negatywne skojarzenia tak jak ma się to w przypadku Valerengi, Dinama Tibilisi, Levadii, ale z taką grą jak dotychczas jest to wysoce prawdopodobne.
Mieliśmy dużo szęścia, bo to Karabach miał więcej "setek", co do karnego to Maciek jako doświadczony zawodnik powinen go strzelić z zamkniętymi oczami. Co może cieszyć w tym meczu to dobre zmiany Małeckiego oraz Kirma. Trener na pewno wyciągnie wnioski z tego spotkania i odpowiednio przemebluje skład na rewanżowy mecz. Potrzeba też więcej ruchu w grze i strzałów z dystansu.

P.S. Niech zawodnicy oglądają taśmy z karnymi wykonywanymi przez Clebera
marian paździoch
Senior Member

Stary 29.07.2010, 21:34
-Damy radę ?
-Tak, damy radę !!!!!!!!

Słowa Boba Budowniczego niech dodadzą nam choć trochę otuchy
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 29.07.2010, 21:35
fabio napisał(a):Wyświetl post
I sie zaczeŁo!!!!!!!!!!!! Pie.r..l.ni kibice sukcesu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wal cie sie!!!!!!!!!!!!!
Zdajesz sobie sprawę synku, że obrażasz wielu ludzi (między innymi mnie), którzy z tym klubem przeżyli takie rzeczy jak spadek do drugiej ligi Naprawdę nie możemy wyrazić naszego niezadowolenia z postawy naszych kopaczy ?
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 29.07.2010, 21:35
Pierwszy za ten wynik powinien odpowiedziec Basalaj, bo to on odpowiada za polityke transferowa...sprzedal najlepszych pilkarzy, a nowi przyszli za pozno i w dodatku sa o przynajmniej klase gorsi od swoich poprzednikow.

Co do rewanzu, to bedzie formalnoscia dla Azerow. Zagramy przy ponad 40C upale! Naszym nie chcialo sie biegac przy idealnej pogodzie, a co dopiero tam. Pewnie wynik bedzie wyszy dla Karabachu.
wiślak1906forever
Senior Member

Stary 29.07.2010, 21:36
Będziemy musieli zareagować pozytywnie na dzisiejszy wynik.
Jeszcze raz to powie to mnie szlak jasny trafi
Michal_23
Junior Member

Od: 11.2002

Stary 29.07.2010, 21:36
Skąd my to znamy?

W sumie to powinniśmy się przyzwyczaić - praktycznie co sezon mamy jakąś Valerengę czy inny Karabach.
Praktycznie ilość odpadnięć z pucharów z frajerami przewyższa liczbę, w miarę honorowych pożegnań z tymi rozgrywkami.
To staje się regułą a nie wypadkiem przy pracy.
"pocieszeniem" jest fakt, że to nie tylko nas problem a wszystkich zespołów z naszej lig, czy też generalnie polskich piłkarzy (reprezentacja tez)i - po prostu w lecie nie potrafimy grać.

Co do samego meczu... po raz kolejny nasze gwiazdki zostały odpowiednio uspokojone przed meczem, że wystarczy wyjść na boisko i mecz sam się wygra. Bo przecież nam się należy:
- rok temu zawaliliśmy więc teraz na pewno drugi raz to się nie powtórzy
- w bet-at-home mamy lepsze stawki niz Juventus, spoko luz
- roznieslismy ogórkow z Litwy, wiec jestesmy w super formie
- jest taka wielka rywalizacja w zespole wiec graja tylko najlepsi (Boguski, Zurawski, Brozek) a ci w słabej formie (Gargula) badz sprawiajacy problemy (Malecki) siedza na lawce - nie moze byc inaczej jak wysoka wygrana

Martwi mnie ze opieramy sile zespołu na słabnących z kazdym dniem Sobolewskim, Zurawski i Cleberze, którzy lepsi, szybsi i silniejsi juz nie beda. Owszem, fajnie ze sa w druzynie, ich doswiadczenie sie przypda mołodszym graczom ale z pierwszego składu powinni byc juz powoli usuwani.

Cikos jakis taki drewniany, nie mowie o technice ale o samym poruszaniu sie, koordynacji. Palic? Nic rewelacyjnego. Nie bedzie niestety nowym Kosowskim. Mowilismy, ze mamy taki potencjal w ofensywie a tu Boguski bez formy, Brozek to samo... można tylko ręce załamac nad nimi i ich zaangażowaniem w wykonywaną pracę.

Śpieszmy się oglądać polskie drużyny w pucharach - tak szybko odpadają[*]

pzdr
Michal
"...kto z paskami spodnie nosi, hahahaczyk na bluzie, robi często smutne oczy i smutną ma buzię. O czym myśli tajemniczo smutnooka młodzież, czy z paskami ma ubranie i z haczykiem odzież?"
wiślak1906forever
Senior Member

Stary 29.07.2010, 21:37
Będziemy musieli zareagować pozytywnie na dzisiejszy wynik.
No ****............
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 29.07.2010, 21:37
Sprawiedliwy wynik 1-3, mieliśmy dużo szczęścia w tym meczu,

drużyna z Azejberdzanu jest dużo lepszą drużyną od naszej pod każdym względem.

To nie te czasy kiedy ładowaliśmy ogórów, te ogóry nauczyły się taktyki, nauczyły trenować, suma sumarum przerosły polskie druzyny co było już widać w mecz z Amica (awans w karnycg czyli loteria, tak jak w totku).

Niesamowity presing, niesamowita agresja i mądrość w grze.

Po stracie bramki powinniśmy się na nich rzucić, a tego nie zrobiliśmy z prostych względów, BRAK UMIEJETNOŚCI!

Kiedyś byliśmy ŚREDNIAKAMI (naciąganymi w Europie) teraz jesteśmy kelnerami.

Średniakiem jest PSV, który wykupuje naszego najlepszego obrońce i sadza go na ławę.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów