The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
klubus
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 21:16
będziemy tęsknić za Jopem niestety ;/
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 29.07.2010, 21:17
Najgorsze jest to, ze Azerowie klepali nas jak chcieli i powinniśmy Bogu dziękować, ze nie przegraliśmy wyżej. Niestety z taką grą to nie mamy czego szukać w pucharach. Boguski - porażka. Niewiem co się z nim dzieje.
Najlepszy na boisku - Małecki.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
klubus
Senior Member

będziemy tęsknić za Jopem niestety ;/
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Moje oceny w skali 0-10

Jovanić - 4 kilka niepewnych interwencji.
Cikos - 3 - bardzo średnio
Kowalski 3 - pod bramką Azerów marnuje sytuacje z tyłu zawalił bramkę
Bunoza - 1 - żenada z tyłu i do tego czerwień! DNO
P.Brożek 3 - zawalił bramkę z Kowalskim ale z przodu coś próbował
Paljic 3 - biegał, biegał, biegał i tyle.
Sobolewski 4 - nic poza walką
Jirsak 5 - kilka plusów za kilka piłek i strzał, ale to za mało....
Boguski 3 - tyle piłek które mu odskoczyły...
Pa. Brożek 3 - nie było go na boisku
Żurawski 2 - niestety ale karne się wykorzystuje

Małecki 7 - mam dość *******enia forumowych idiotów żeby pozbyć się Małego. Jedyny który mógł odmienić losy meczu. Wywalczył karnego, szarpał.Coś robił!
Kirm 4 - biegał, walczył
Łobo - za krótko grał
Moje oceny w skali 1-10

Jovanic - 4 bardzo słabo, mam nadzieję, że normalnie gra lepiej
Cikos - 6 grała na miarę swoich umiejętności, biegał i chciał grać, ale nikt mu się nie pokazywał...
Kowalski - 4 ech...
Bunoza - 1 oby to nie był "bałkański Wasiluk"
Pi. Brożek - 2 zawalił bramkę, dlaczego nie grał w pomocy?!
Pajlic - 3 próbował, ale mu nie wychodziło, nigdy się nie dowiem co on robi w Wiśle
Sobolewski - 5 słabo, ale czego od niego wymagać?...
Jirsak - 4 gdzie Garguła? znowu kontuzja?...
Boguski - 3 odpowiedź na "Jak grałby Ebi Smolarek gdyby wychowywał się w Polsce?"
Pa. Brożek - 2 grał dzisiaj?
Żurawski - 1 nic mu nie wychodziło, karny...

Małecki - 8 burak, ale dzisiaj się starał i wywalczył rzut karny
Kirm - 3 ten gracz się po prostu u nas nie zaaklimatyzował, bywa...
Łobo - za krótko

Kasperczak - co on ku*wa odpi**dolił z tą wyjściową jedenastką?
dlaczego grał Paljic?
co z Gargułą?
dlaczego Diaz nie zagrał na środku defensywy?
Olsztynianin
Senior Member

Od: 11.2005

z Maleckim chodzilo o lawke rezerwowych
..::: TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TEES :::..
bridgeburner
Senior Member

Stary 29.07.2010, 21:18
Chaveza trzeba czym predzej zamknac gdzies i nie wypuszczac
poki nie podpisze kontraktu
Bo teraz to pewnie gotów pieszo na Balice spier.dalac
A Jaga grając pierwszy mecz w sezonie z duzo lepszym rywalem gra 3 razy lepiej od nas
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Jaki sens było sprowadzać nieroba Żurawskiego?
=Metatron=
Senior Member

Od: 11.2003

Słucham Kowalskiego i nie wierze w to co mówi. "mieliśmy szereg sytuacji, a oni jedną i strzelili gola...". To się nie dzieje po prostu. Jak zwykle podejście w stylu, my gwiazdorzy, a im się udało...
450 km od R22

ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.07.2010, 21:19
To nie była Levadia 2. To było jeszcze coś o wiele gorszego. W spotkaniu z Estończykami Wiśle zabrakło po prostu szczęścia. Tutaj Wisła miała farta, że przegrała tylko 0-1. Mogło być spokojnie 0-3(no 1-3 bo był karny).
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Juz sie zaczyna usprawiedliwianie Bunozy...Jop z tym drewnem wygralby szybkosciowo na dystansach 10, 20 i 50 m z palcem w wiadomym miejscu... tego sie juz nie da poprawic.
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Zastanawiam sie nad sensem naszego awansu do 4 rundy...
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego jest tyle zdziwnienia na forum...
Przeciez od kilku lat jest to samo...moze czas przywyknac...

Zenada byla z Dinamo.
Komprmitacja z Levadia.

Na to ...brak slow...
Jeszcze po drodze była Valerenga

I masz rację, najgorsze jest to, że my dalej żyjemy złudzeniami, że to do nas przyjeżdżają kelnerzy.

A to nasi piłkarze są kelnerami.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
arturasus
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 29.07.2010, 21:20
Ja jestem spokojny bo paru chlopakow tutaj napisalo,ze prajlic to przech.. Wiec rozwalimy dziadow za tydzien na pewno.a serio to:co z Gargula?cźemu nie zagral singlar albo diaz na stoperze?potrzeba cudu abysmy sie znow nie osmieszyli jak rok temu.
WILDLIFE
Member

Od: 03.2008

Duelo napisał(a):Wyświetl post
Odwalcie się od Kasperczaka. Basałaj jest głównym winowajcą, litości...

Widać było, że są totalnie nie zgrani. Teraz widzimy skutki wyprzedania 2 klasowych obrońców w jednym okienku.
wieszacie psy na piłkarzach, na Kasperczaka! Transfery powinny być dużo wcześniej zrealizowane, żeby drużyna zgrała a tak, nowi obrońcy i eksperymentalny skład. Dajcie czas na zgranie zespołu a nie od razu ferujecie wyroki że dno i żenada. Wejdź na boisko i poczujcie się świetnie to zobaczycie jak to jest.
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Dlaczego transfery tak późno?! Tak naprawdę to tylko Jovanić i Żurawski mogli się zgrać z zespołem, bo dopiero w połowie lipca Basałaj się obudził, że trzeba wzmocnić skład... Tak patrzę to Legia miała "pakę" w połowie czerwca, a przecież nie gra w pucharach... Gdyby Cupiał nie zastanawiał się trzy miesiące nad zatrudnieniem Basałaja to może by tak nie było. Jedyne co mogę powiedzieć to jestem rozgoryczony tym, że nasze gwiazdki dostają kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie a gówno sobie z tego robią i biegają bezproduktywnie, nie mogąc się doczekać na zabawę z nowym Mercedesem czy Jaguarem...
Duelo
Member

Od: 10.2007

Jovanic - 4 bardzo słabo, mam nadzieję, że normalnie gra lepiej? bardzo słabo? gdyby nie on byłoby i 3-0...
Hell
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 29.07.2010, 21:21
Ja powiem tak... niestety dzisiaj Azerowie byli lepsi ... mogło się to skończyć nawet remisem ... gdyby Zuraw wykorzystał karnego :-((( ... Wszyscy najeżdżają na przegraną ale założę się że po remisie ... większość tonowała by swoje wypowiedzi ..... to jest właśnie Polska. Moim zdaniem błędem było tylko jedno .... zakup obrońcy .... to jest efekt dzisiejszego nie powodzenia . Brak zgrania defensywy był bardzo widoczny... Myślę że w rewanżu uda się nam strzelić coś ... Jak widzę większość postawiła krzyżyk na naszej drużynie ... Ja jestem zdania że Wisła awansuje dalej ... Jak nie wyjdzie takie życie .... ale zawsze będę z moją drużyną ...... TS Wisła Kraków !!!!!!!!!!!!!
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 29.07.2010, 21:22
niektorzy pisza ze to WPADKA, a to nieprawda! to jest nasz POZIOM i tyle.

Zagrali nasi bez ambicji, bez pomyslu i tak to sie skonczylo. Niektorzy jak Boguski, zagrali tak slabo, ze nie mam slow by to opisac. Jirsak nieobecny gdzies sobie biegal z boku.

Karabach wygral zupelnie zasluzenie. A my mozemy juz sie na lidze skupiac. W rewanz nie wierze, po tym co widzialem. Zreszta nawet jak by nam sie udalo jakos przejsc, to i tak wiem juz jaki nasi prezentuja poziom.
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Po pierwsze to jest dwumecz i choc golym okiem bylo widac ze w tym meczu nic nam nie wychodzilo (brak polotu, brak pressingu, brak ofensywy, czerwona karnta, niewykorzystany karny) to wiem ze i tak przejdziemy tych azerów.

Po drugie karygodny brak Garguły - ja rozumiem ze Jirsak cos umie ale to cos to za malo

Po trzecie wszystkich ktorzy spiewali "Wisła grac ****a mac" powinno sie rozstrzelac - jak dla mnie to od 0:6 ta piosenka w przypadku Wisły jest przeznaczona tylko na takie okazje czyli juz nigdy wiecej. Temu kto to zaczal proponuje wiecej inwencji a nie wzorowanie sie na kuchenkach
Po tym jak Wisełka ligi nie wygrała, tak ją to wkurzyło że Polskę zalała
Odtąd cała Polska będzie się modliła, by Wisełka zawsze Mistrzem Polski była
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

ejj co Wy chcecie od Jovanica ;/ nie zagrał źle bramka to nie jego wina!! a na koniec uratował nam dupe!! mało wam

Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Dziękuję Milanowi, bo gdyby nie on, to marzenia o 4 rundzie el. do LE należałoby włożyć między bajki. Bunoza zagrał słabo, ale na ocenę jego umiejętności wypadałoby jeszcze poczekać. Chłopak zagrał pierwszy mecz w barwach Wisły. Po jednym meczu nie można krytykować zawodnika. Paljić - coś tam szarpał, w drugiej połowie kompletnie niewidoczny. Grał lewoskrzydłowego, a większość czasu spędzał w środkowej strefie boiska. Może miał tak grać i robić miejsce Pietii, nie wiem. Więcej szumu zrobił zdecydowanie Małecki czy Kirm.

Ale i tak wszystkiemu winny jest Kasperczak.
Powód: błąd ;)
Ostatnio edytowane przez Waldus88 : 29.07.2010 o godz. 21:24.
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.07.2010, 21:23
płakać się chce.. Wisełka jest jak piękna kobieta.. kochasz ją tylko rani.. ale kochasz i wciąż bedziesz kochał..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

no cóż taka jest nasza siła na dzień dzisiejszy. w pucharach druga, trzecia runda eliminacji w lidze walka o podium. Za rok może będzie lepiej...
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Brak słów , ile jeszcze razy piłkarze Wisły postarzeją swoich kibiców o kolejne kilka lat ? serce boli ogladając takie mecze jak dzisiaj .

wielce pradopodobne że po raz 4 , w ostatnich 7 latach odpadniemy z rywalem zdecydowanie niżej notowanym od nas , o czym to świadczy ? o ułomności , o złym wyszkoleniu , o zlekceważeniu rywala , o pechu , o polskim zacietrzewieniu ? pewnie wszystko po trochu

Co do samego meczu to w pierwszej połowie zabrakło tylko skuteczności , a mogło być kilka bramek zapasu , druga to kompromitacja drużyny . Nie mamy takiej formacji jak obrona , a atak tylko na papieże wygląda kolorowo .

Wyróżniłbym Małeckiego i Cikosa po tym meczu , szkoda że nie mogę całej drużyny . Jovanić niestety bardzo przypominał mi w tym meczu Pawełka w swoich standardowych zagraniach .
Hell
Junior Member

Od: 05.2009

Ja powiem tak... niestety dzisiaj Azerowie byli lepsi ... mogło się to skończyć nawet remisem ... gdyby Zuraw wykorzystał karnego :-((( ... Wszyscy najeżdżają na przegraną ale założę się że po remisie ... większość tonowała by swoje wypowiedzi ..... to jest właśnie Polska. Moim zdaniem błędem było tylko jedno .... zakup obrońcy .... to jest efekt dzisiejszego nie powodzenia . Brak zgrania defensywy był bardzo widoczny... Myślę że w rewanżu uda się nam strzelić coś ... Jak widzę większość postawiła krzyżyk na naszej drużynie ... Ja jestem zdania że Wisła awansuje dalej ... Jak nie wyjdzie takie życie .... ale zawsze będę z moją drużyną ...... TS Wisła Kraków !!!!!!!!!!!!!
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
To nie była Levadia 2. To było jeszcze coś o wiele gorszego. W spotkaniu z Estończykami Wiśle zabrakło po prostu szczęścia. Tutaj Wisła miała farta, że przegrała tylko 0-1. Mogło być spokojnie 0-3(no 1-3 bo był karny).
Głos rozsądku. Jak można myśleć o wygranej skoro nasi napastnicy nie powąchali nawet piłki
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.07.2010, 21:24
Zmienni jak kobiety. Najgorsze to oceniac pod katem spotkania. przegraliśmy to Kasperczak be , wygramy z Lechem w lidze to na rekach noszony bedzie, Bunoza zagra dobry mecz - super talent , dziś słaby wasiluk, I to mnie wkurza najbardziej ale tłumacze sobie ze to emocje. Dziekuje.
Jovanovic - masz plusa.
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Myslalem, ze bedzie powtorka z Levadii, 90 minuta i remis bramkowy...
Nawet tyle nie zrobilismy. Zurawski uderzyl na sile, bo był zdenerwowany. Chcial na szybkiego strzelic i sie przeliczyl.
Wyobrazcie sobie 20 tys gardel na stadionie w Azerbejdzanie, stremowane panienki, wierzycie w awans ?

Nie rozsmieszajcie mnie.

Jednym z głownych powodow jest gra na smiesznych stadionach, od Sosnowca, po Hutniki. Budujmy w 10 lat to tak bedzie.
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Chaveza trzeba czym predzej zamknac gdzies i nie wypuszczac
poki nie podpisze kontraktu
Bo teraz to pewnie gotów pieszo na Balice spier.dalac

dla mnie komentarz dnia dziękuje koledze za przywrócenie uśmiechu na twarzy...
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.07.2010, 21:25
W MECZU Z AZERAMI STWORZYLIŚMY DWIE OKAZJE NA STRZELENIE BRAMKI

To koniec przygody z pucharami. Boję się oglądać rewanż.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów