|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Szanse są. Gorzej z wiarą u niektórych...
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 13.05.2010 o godz. 16:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nazywaj to jak chcesz: desperacją, niepoprawnym optymizmem, whatever... Jestem kibicem Wisły i wierzę do końca. Na tym polega piękno futbolu - wszystko się może wydarzyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty mówisz o matematycznych szansach.A ja mówię o życiu,Lech rozjedzie Lubin szybko,łatwo i przyjemnie.Lech nie po to cały sezon gonił Wisłę żeby teraz w ostatnim akcie polec!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mamy taką samą szansę na mistrzostwo jak Odra na utrzymanie, czyli z 1%
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Powiem wam tak.. Przypuszczalny remis lub przegrana Lecha w porównaniu do tego co sie zdarzyło w minute w meczu Wisła - pasy, i Ruch - Lech jest czymś zwykłym a wręcz bardzo możliwym. Więc nie piszcie tu że nie mamy szansy , nie ma możliwości. Jop snajper w 93 minucie to było możliwe ? Własnie..
![]()
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie jesteście realistami, ale pesymistami. Takimi propyrowymi...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Brawo 'realiści' kupcie paluszki i browara i miłego ogladania w canal+ meczu. Ale nie naszego chyba tylko Lecha przeciez to on rozjedzie Zagłębie. A Wisła napewno wygra bo Odra ma 1% szans na utrzymanie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj bardzo bym chciał się mylić i świętować 13 MP Wisły ale żyję na tym świecie już parę lat i takie cuda jak porażka w ostatniej kolejce lidera z zespołem środka to dla mnie jest jakieś SF.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale ta drużyna ze środka tabeli gra o 800tyś zł co na polskie reali może być kluczowe dla klubu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Realnie patrzac szanse sa male bo oni musza u siebie nie wygrac a my musimy sie podniesc po tej porazko remisowej batalii ale k.. jak ktos mowi ze nie ma szans to ... niedokoncze z grzecznosci. A moze kolego w 92 minucie naszego meczu z Cracovia powiedzialbys ze sa szanse ze my za minute stracimy gola po samoboju Jopa a Lech za minute strzeli gola na 2:1? Czyli ten twoj realizm to o kant dupy rozbic. Oczywiscie jakmowie szanse sa male ale sa a jak niby kibic Wisły pisze ze nie ma szans to ja sie nie dziwie ze raptem na mecz sie nie moze 6 tys ludzi zebrac bo moze zabraknac sukcesu
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Możesz nie wierzyć, ale szansę jakieś są. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ahas czyli trzezwa ocena sytuacji jest taka ze juz nie mamy zadnych szans na zdobycie Mistrzostwa. No to fajnie
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Cud jest najukochańszym dzieckiem wiary". W sobotę idziemy na rynek, by świętować! A kto nie wierzy, niech podda od razu kolejny sezon. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
może skończmy już panowie pieprzyć o tych szansach, wszystko zweryfikuje boisko, jeżeli wygramy z Odrą a Lech zremisuje to 15 maja na rynku będzie niezła bibka... jeżeli się nie powiedzie to nic trudno, świat się nie zawali, życie będzie toczyło się dalej, obetrzemy łzy i powalczymy znów o mistrza
także, zapraszam wszystkich na suche stawy, a jak się nie uda to przed TV i dopingujemy naszą Wisełkę do końca! Będzie dobrze, czuję to w kościach! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=C56jp...eature=related Żeby świętować potrzeba może nawet cudu. Jednak wcale nie aż takiego, jak np. z Saragossą. Nie jest to żadne Science-Fiction.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 13.05.2010 o godz. 18:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie pojmuję wpadania przez co poniektórych w takie skrajności. Jak ktoś piszę o realnych szansach Wisły, które wynoszą kilka procent to co? czy to oznacza, że kibicuje Lechowi? Albo jest kibicem sukcesu (nie cierpię tego określenia)? Albo co gorsza stracił wiarę? Wszyscy wierzymy, ale wiara to jedno, a realna ocena szans to drugie. Ot, cała filozofia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie ma co się łudzić tylko czekać z kim przyjdzie nam grać 15 lipca . O ile będą wzmocnienia, a nie uzupełnienia, a powinny inaczej nic z tego nie będzie i zakończymy na III czy IV rundzie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Przypominam jak Wisła przegrała z koroną. Mecz można porównać do tego amika-Zagłębie i że stanie sięto samo |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zaglebie i Zaglebie... nie zapominajcie ze NASI TEZ MAJA MECZ..
bo bedzie ten remis, a my tez zremisujemy i wtedy bedzie kosmos.. po tym co zobaczylem we Wtorek jestem sklonny uwierzyc we WSZYSTKO! DOSLOWNIE WSZYSTKO!, oczywiscie nie ma sensu sie nakrecac.. ale jak pokazal ten dzien w pilce jest wszystko mozliwe.. ktos tu pisze ze to byloby SF.. jesli tak to jak nazwiecie to co bylo we wtorek? chyba nie bylo nigdy w historii polskiej pilki (w europie?) zeby dwie druzyny walczace o Mistrzostwo rozstrzygnely (na 99%) losy Mistrzostwa (pomijam bledy arbitrow ktore tez zawazyly na tym) w ostatnich 5 sekundach.. i to jeszcze tak nie dziwi.. tylko to ze jedna druzyna traci bramke i to w taki sposob na sekunde przed koncem.. a druga W TYM SAMYM MOMENCIE zdobywa bramke tez na sekunde przed koncem...i gwizdek arbitra.. to jest cos nieprawdopodobnego i trudno to pojac ludzkim umyslem... mimo ze cisnienie ze mnie juz zeszlo to zadaje sobie ciage pytanie - jak to mozliwe, skoro takie rzeczy dzieja sie tylko w filmach.. i teraz zostaje ten 1% ... cud nad Wisla? WSZYSCY NA SUCHE STAWY!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 13.05.2010 o godz. 19:37.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Lech się już panoszy. Myśli o LM i "podbojach". W TVP też już trwa propaganda, że Kasperczak "nie wierzy" w sukces Wisły, czego w jego słowach nie usłyszałem (przynajmniej nie w tej wypowiedzi). Mam dobre przeczucie, a rzadko takie mam, że Wisła sobie poradzi z Odrą, a Zagłębie urwie punkty wronieckim. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Pompujemy sobie balon, będąc pewni wręcz że w sobotę wygramy, nikt nie bierze innej możliwości pod uwagę. Mało razy zostaliśmy już w tym sezonie sprowadzeni na ziemie, ( Levadia, derby, Legia, Arka , Korona) Bądźmy realistami i na chłodno oceniajmy szansę a nie pod wpływem impulsu, nie ma sensu się wyzywać . Każdy podchodzi inaczej, jasne że bym chciał nawet bardzo utrzeć nosa Wronką które już obwieszczają się Mistrzem Polski, tylko teraz niech Amica remisuje i co będziemy się cieszyć, oglądając mecz a w tym samym czasie Wisła będzie się męczyć z Odrą. Szansę są, wiara może nadzieja bardziej nikt nikomu nie zabrania marzyć tylko żeby potem nie było rozczarowania jak po derbach, wyzywania piłkarzy, sędziów i innych. Zdobędziemy Mistrza to zdobędziemy będzie nas w sobotę na meczu 1000 osób i tak się będę cieszył że przyszli ludzie którzy bez względu na wszystko są z Wisłą. Nie zdobędziemy trudno, 2 miejsce po 30 meczach na wyjeździe też nie jest złe. Podobnie jak kolegę nic mnie nie zdziwi juz w tej lidze kompletnie nic, jest przygotowany na każdą ewentualność. Serce mi mówi że będzie dobrze nawet bardzo, jednak rozum podpowiada myśl racjonalnie i oceniaj sytuacje, która nie jest ciekawa. p.s Oby któryś z waszych scenariuszy się spełnił. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.05.2010 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Zagłębie nie jest słabym zespołem. My mogliśmy przegrać z Koroną czy męczyć się z Cracovią, Lech męczył się z Lechią ostatnio to dlaczego nie miałby męczyć się z Zagłębiem? Oczywiście może się zdarzyć, że Lech strzeli 3 bramki przed przerwą, ale jest również możliwe, że Micanski strzeli fartownego gola a amikowcy będą strzelali na wiwat i w ostatniej minucie uda im się tylko wyrównać ... To jest właśnie te 25% szans. Czyli szansa jedna na cztery że będziemy mieć mistrza a nie Poznań majstra, I trzeba w to wierzyć do ostatniego gwizdka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zagłebie się zepnie jak będą wiedzieli, ile jeden piłkarz dostanie kasy za zwycięstwo nad Lechem. MY nie będziemy mieli łatwiej, bo z taką formą będzie troche problemów z Odrą, która to walczy o utrzymanie i nie będzie w sobote liczyć na remis, tylko będą chcieli wygrać. Jeżeli zdobędziemy mistrza w tym roku to nie zapomne go do końca życia.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|