|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Właśnie, miałem o tym napisać.
Bo o ile w ofensywie nasza gra wygląda różnie, o tyle defensywa to składny monolit. Jagiellonia miała właściwie tylko jedną szansę na strzelenie gola w tym meczu. Natomiast patrząc przez pryzmat całego sezonu, to gdyby nie bramka Pawełka w Lubinie dziś bylibyśmy na zero z tyłu. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale blagam, nie rozbrajaj mnie z argumentem o forum jako zrodlem nieudolnosci Lobo. Moja riposta bedzie taka, ze zanim Lobo trafil do Wisly, to w Zaglebiu oddawal rownie zabawne strzaly na bramke, z dwoma z nich wystartowal nawet w plebiscycie na najbardziej nieudolny strzal sezonu. Pewnie powiesz, ze to wszystko wina kibicow Zaglebia i ich forum ? |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Zdaje się że trzecia bramka to tylko kwestia czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
70 minuta... najwyższy czas na wejście Cwielonga za Łobo lub Diaza
) Dajesz Maciek zmianę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Teraz tylko Cantoro i mamy komplet wykorzystany. Łobo szkoda słów... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nastepny strzal Lobodzinskiego do plebiscytu szmata sezonu
Chyba juz nikt nie ma watpliwosci, dlaczego tak czesto unika strzelania. Ale coz, to w koncu nasza - kibicow wina ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale słyszeliście dlaczego Łobo tak słabo strzelał... Zaj*bany już był
![]() Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Adrian_Suvalkai : 29.08.2009 o godz. 16:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Te jego tłumaczenie hehe
Brak sił jednym słowem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
82 minuta i gol dla Jagiellini! O dziwo, błąd Marcelo a nie Pawełka :o
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no to emocje na koniec spotkania
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cały mecz pod kontrolą, a teraz będzie nerwowa końcówka...
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
****a jaki pech
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oj coś czuje wysyp forumnowych trolli
zaraz się zacznie najazd na Mariusza ;( |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
pechowa bramka.
teraz tylko nie sfrajerzyć się i nie zremisować pod koniec. od razu trzeba było dołozyć z 2 i spokój. a tak nerwówka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech przychodzą
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz zaczynamy grać, kiedy jest nerwówka. Cisnąć !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gratulacje, grajmy tak dalej, wygrywać 2-0 i teraz obawiać się o wynik
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobrze, że ten minimalizm się na nas nie zemścił.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panowie, pech swoją drogą, ale boiskowa nonszalancja i lekceważenie przeciwnika w końcówce meczu też miało swój udział w bramce dla Jagi. Pzdr
![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ten mecz pokazał jaką rolę w dzisiejszej Wiśle pełni para stoperów, Głowa opuścił boisko i od razu bramka i znakomita sytuacja dla Jagi po której piłka przeszła zaraz koło słupka.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Pawełka chyba nikt trzeźwo myślący nie może winić o tą bramkę. Tzn. można mówić, że mógł to wyciągnąć, wybić etc. ale to się mija z celem, błąd obrony nie Pawełka.
Natomiast mi najbardziej podobały się te momenty w których posiadaliśmy piłkę i wymienialiśmy kilkanaście podań oraz sytuacje w których wybiegaliśmy do piłek granych przez Jagiellonię i zdołaliśmy kilka razy przechwycić podania. To było fantastyczne. Dobre spotkanie, słaba końcówka. 3 punkciki i jestem zadowolony ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie ma co kolejne 3 pkt a w moim odczuci najgorszy mecz Wisły w tym sezonie w lidze. Aktywność w grze ofensywnej wynosi 0. Nie chce się nikomu...ogólnie rzecz biorąc dramat. To jest moje odczucie. Ja kiedys napisałem, że jeśli chcesz grać w europie w lidze polskiej musisz grać presingiem i atakować rywala. Ćwiczyć wrzutki, akcje ofensywne, klepke...A tu nie ma nic...Oczywiście jest 15 pkt no i co z tego? Za 2 tyg będzie 18...a postępu w grze nie ma żadnego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Juz chyba nie przekonam sie do Jopa. Tak, jak mial swoj udzial przy bramce dla Levadii, tak dzis znow zdazyl sie w krotkim czasie 'pokazac' przy bramce Jagi. Widac, ile znaczy Glowacki w szeregach naszej obrony.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
dziękuję za wygraną, dość dobry mecz
gra Łobodzińskiego mnie przerażała. co ten chłop robi w pierwszym składzie. Boguski WRÓÓÓĆ !! gosciu jeden z drugim zamiast .......ic glupoty na forum i kibicowac zza klawiatury bo to ostanio modne to moze byscie cos pozytecznego zrobili i na mecz sie wybrali - pomogli WISLE ?! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najbardziej szkoda Glowy, mam nadzieje ze to tylko rozciecie i za tydzien bedzie juz do gry.
Glowa zawsze gra twardo i nigdy nie odpuszcza, dzieki czemu Frankowski dzis zupelnie nie istnial, choc mam wrazenie, ze kilka razy sedzia mogl sie w tych pojedynkach dopatrzyc fauli ze strony Glowy ![]() Z jednej strony seria 5 kolejnych zwyciestw zaczyna napawac doglebna satysfakcja, z drugie strony jest jednak od groma mankamentow jak chociazby niedokladnosc Maleckiego, beznadziejnosc Lobo, potworne klopoty z opanowaniem pilki u Brozka praktycznie w kazdej sytuacji, no i niemal pewnosc ze po strzeleniu 2-giej bramki gra zaczyna stopniowo "siadac" i zaczyna sie dowozenie wyniku. Pawelek oczywiscie bez winy przy golu. Powiedzialbym, ze bronil dzis calkiem dobrze i udanymi wyjsciami pewnie zazegnywal niebezpieczenstwo.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 29.08.2009 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Styl, nie styl, ale fakt jest taki:
Tak udanego początku sezonu w lidze Wisła nie miała od 5 lat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
faktem jest że Łobo grał słabo, bardzo słabo. Ale śmieszne jest jak tylko jego błędy widzimy, a grał taki sam piach jak dziś Małecki, Diaz, Brożek czy Kirm. Wszyscy grali słabo. a co do forum, Łobo w Zagłębiu słabo strzelał, to samo co u nas, ale w niektórych sytuacjach w Wiśle po prostu boi się odpowiedzialności, bo każde jego złe zagranie jest kwitowane gwizdami. To samo tyczy się Ćwielonga. Dlatego nie chodzi mi tu tylko o forum, tylko ogólną nagonkę na tych piłkarzy. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|