|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kto może niech buduje stadion, po 9 września wzrosną zyski, ale też koszta jego budowy.
Ja na przykład buduje teraz obiekt na 42 500 miejsc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kolejny sezon za nami, czas na małe podsumowanie. Jak dla mnie to był jeden z dziwniejszych sezonów, mogę powiedzieć że był bardzo udany z jednym małym zgrzytem...spadłem z 4 ligi hehe no ale 4 liga to nie przelewki i kazda głupia strata punktów niestety tak się kończy. Emocji miałem co nie miara bo mój los ważył się do ostatniej kolejki, niestety porażka 2-1, zwycięstwo konkurenta w walce o utrzymanie i po robocie.
We wszystkich innych elementach sezon uważam za bardzo udany ![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zobaczcie jaką mam ciekawa sytuacje.
Liga 7 .442 moj TS Wisła i Fc TRINIDIAD. Mamy tyle samo punktow taki sam stosunek bramek i tylko dzieki temu na ten moment jestem 3 . Gosciu okstatnio zremisowal z 1 druzyna ktora nigdy nie przegrala ani nie zremisowala . Mysle czy bym mogl jakos zmobilizowac Fc Hejs w ostatnim meczu niczym Abramowicz ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
można próbować ale pewnego poziomu sie nie przeskoczy na siłe
PS: Zagram Spara moj klub ZICH!((3
Ostatnio edytowane przez martinius028 : 17.01.2010 o godz. 23:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Stworzylem Puchar Zjednoczony, zaplacilem za wszystko, wiec kto chce zagrac to niech napisze, a ja mu wysle zaproszenie
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ostatnie co sponsoruje ! LIGA ZJEDNOCZONA ZA DARMO !!
Liga na 4 zespoly (nie bierze swiezosci), kto chce zagrac niech pisze. ![]() ![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kolega założył puchar zjednoczony "Puchar Miasta Królów" na 64 zespoły. Puchar jest otwarty. Zapisy do piątku do godzin popołudniowych na zwykłych zasadach (150 euro, nie zabiera świeżości). Jedyne ograniczenia to siła <= 39. Jeśli ktoś ma ochotę zagrać to może się zapisać
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
"Puchar Miasta Królów", o którym pisałam 2 posty wyżej został - z powodu źle założonego filtra - anulowany i założony ponownie
. Koniec zapisów 13.II. 2010 o godz. 22.16 a rozpoczęcie rozgrywek 16.II.2010. Jeśli ktoś nie mógł się poprzednio zapisać a chciałby zagrać to obecnie nie ma przeszkód .
Ostatnio edytowane przez Ala1955 : 04.02.2010 o godz. 22:41.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jesli masz jeszcze miejsce to chętnie zagram, zespół Black Panthers.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Jeśli jest osoba chętna na objęcie drużyny to proszę priv.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Apropo tego Pucharu Zjednoczonego...jestem chętny jeśli jest jeszcze wolne miejsce...mój nick w GU to: jaarrek
Pozdro |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lepiej sobie w hattricka zagrajcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gra w to jeszcze ktoś?
![]() ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|